Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha egy fiú elveszi a lánynak...

Ha egy fiú elveszi a lánynak a szüzességét, az neki is emlék lesz? Szóval okoz e nekik büszkeséget, hogy igen nekem adta oda magát (és nem úgy értem hogy jajdejó megb@szhattam a szűzp*csáját, vagyhogy dejó mégegycsaj ráadásul szűz. )

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy akivel én elvesztettem, vele nem voltam együtt...de amióta ismerjük egymást, vonzódunk egymáshoz..és félévnyi kavarás után neki adtam oda magam...úgy hogy neki volt közbe barátnője.De csak akkor egyszer feküdtünk le, többször nem.Aztán még kavargattunk egy darabig...kb most lett vége véglegesen.(Szóval hiába van bnője, azért én sem vagyok számára közömbös...ezt biztosra tudom!) De akkor ha ez így van,neki ez emlék marad hogy ő vette el nekem?
2010. júl. 12. 00:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

hát valamilyen szinten igen, de te nagyon meg fogod bánni később.

am korod?:

2010. júl. 12. 00:49
 2/12 anonim ***** válasza:
Még 1 IQ fighter éjszakára gratulálok hozzátok ügyes vagy így tovább hátha viszontlátunk a napi..aron az egyik csodás rovatban!!!
2010. júl. 12. 00:51
 3/12 anonim válasza:
Ha terhes vagy akkor tuti emlékezetes neki.
2010. júl. 12. 00:53
 4/12 anonim válasza:
100%
szerintem csak egy trófea voltál a sok közül!ennyi!főleg ha barátnője is van
2010. júl. 12. 00:54
 5/12 anonim ***** válasza:

csak k*rásra kellettél neki,

nem fog emlékezni erre, max úgy, hogy bemelegítette a p*csét mielőtt a barátnőjével dugott volna.

2010. júl. 12. 01:40
 6/12 anonim ***** válasza:
82%
ez nagy butaság volt kislány ;)
2010. júl. 12. 02:53
 7/12 anonim ***** válasza:

Szerintem már mostse emlékszik rá :D

Ha eszébe jutsz max úgy, hogy a könnyűvérű csaj aki járás meg minden nélkül odaadta magát. Másrészről meg lehúzhatod magad a wc-n mert tudtad, hogy van barátnője mégis összeálltál vele ;) Ennyi ennyit érsz.

2010. júl. 12. 21:35
 8/12 anonim ***** válasza:
És más fiú szemében is csak 1 senki leszel aki csak a dugásra jó kb 20 éves koráig, míg nincs elhasználva :) Szerintem takarodj inkább a plázába vagy SP koncertre ;)
2010. júl. 12. 21:37
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Te mér okoznál neki büszkeséget amúgy 1 tárgy voltál neki akit egyszer használt és kész ennyi volt. :)
2010. júl. 12. 21:38
 10/12 anonim válasza:
53%
hülyeség volt, de jo egy szemetek vagytok "gyakori" társaim!
2010. júl. 14. 05:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!