Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha egy fiú elveszi a lánynak...

Ha egy fiú elveszi a lánynak a szüzességét, az neki is emlék lesz? Szóval okoz e nekik büszkeséget, hogy igen nekem adta oda magát (és nem úgy értem hogy jajdejó megb@szhattam a szűzp*csáját, vagyhogy dejó mégegycsaj ráadásul szűz. )

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy akivel én elvesztettem, vele nem voltam együtt...de amióta ismerjük egymást, vonzódunk egymáshoz..és félévnyi kavarás után neki adtam oda magam...úgy hogy neki volt közbe barátnője.De csak akkor egyszer feküdtünk le, többször nem.Aztán még kavargattunk egy darabig...kb most lett vége véglegesen.(Szóval hiába van bnője, azért én sem vagyok számára közömbös...ezt biztosra tudom!) De akkor ha ez így van,neki ez emlék marad hogy ő vette el nekem?
2010. júl. 12. 00:46
1 2
 11/12 anonim válasza:

Nem bántad meg??

Sztem am egy pasiban mind2 benne van.. emlékezni is fog rád, de úgy is fogja majd fel h te már megvoltál neki és annyi :S:)

2010. júl. 24. 12:57
 12/12 A kérdező kommentje:
-.-' hülyék vagytok mind :D na mindegy xD amugy 20 vagyok, és nem bántam meg sőt, nagyon örülök hogy így alakult :)
2010. júl. 25. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!