Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is latjatok az egyutteles arnyoldalait?
Nekem az exem volt ilyen, menekülj ez jobb nem lesz sajnos.
Mi a párommal megosztjuk a házimunkát, én takarítok mert azt nagyon szeretem, ő meg főzőcskézik (hétvégén, hét közben rendelünk, hogy mindketten tudjunk pihenni munka után)
és elmosogat, meg bármit megcsinál amire szépen megkérem :) csak takarítani, ne kelljen :D
csinálni meg mindenki azt csinálja ami jólesik és olvasni szeretek jobban ő tvzni, simán megoldjuk egymás mellett
vagy csinálunk közös programokat
a ti kapcsolatotok nem normális
szerintem
27/N
Mi megosztjuk a házimunkát, mégis néha úgy érzem, hogy nekem ez sok, könnyebb volt otthon. Persze, jobb vel, meg hiányzik ha félórára is elmegy itthonról, de hogy nyugisabb és könyebb volt egyedül az biztos. Otthon csak a szobámat kellett takarítanom, de nem is nagyon csináltam kupit, nem volt vészes. Anyum főzött, mosott, bevásárolt, a fizetésem csak az enyém volt, jól el voltam kényesztetve, az az igazság. Mikor összeköltöztünk nagyon nehéz volt, hogy mostantól mindent én kell intézzek( Ő heti egyszer kipórszívózik, meg néha letörli a port. Több, persze, mint a semmi, sok pasi ennyit se csinál, de néha mégis úgy érzem, hogy túl sok hárul rám)
A filmezéssel úgysizntén, én, ha olyan kedvm van képes vagyok estig sorozatokat nézni, de, mivel csak egy tévénk van, nem nézhetem, ő addig mit csináljon? Megnézek egy részt, míg ő netezik, aztán közös program, vagy nézünk olyat, ami őt érdekli. Néha nehéz, tényleg. De ha szereted próbáljátok megbeszélni, vedd rá, hogy segítsen többet.
Nem önzőség, de nem értem, hogy miért kell pakolnod a párod után. Az én párom mos, főz, takarít, ha kell, nem hagyja szét a cuccait, legalábbis zavaróan nem.
Alapból amúgy persze, megvannak a hátrányai is az együttélésnek, és nem is mindenki alkalmas rá. Ami engem a leginkább zavar az együttélésben és úgy a párkapcsolatokban, hogy én egy nagyon szabad egyéniség vagyok, imádok jönni-menni, flörtölgetni, más férfiakat meghódítani. És ez, valljuk be, egy párkapcsolatban élő nőnél nem túl jó pont.
Megfordítva, hogy a férfi is annyira szeretné a nőt, akkor neki miért lenne terhes elpakolni, takarítani stb.
Szerintem a kérdezőnek, az a terhes, hogy ő nem cseléd és a párjának is illeni csinálni ezt azt.
Persze, hogy jobb külön lakni, és sokszor a másiknál aludni. Amikor kedved van. Amikor nincs, akkor meg maradsz otthon, szabadság, és olyan szintű tisztaság vár, amiért megdolgoztál.
Csak sajnos pénzbe kerül, elég sokba, így nem sokan engedhetik meg maguknak 2 lakás fenntartását.
3-as vagyok, 17-es, nekünk sokkal terhesebb volt a különélés... Ha nem voltunk együtt, egész nap a skype-on lógtunk (ha nem együtt voltunk az egyetemen :D), késő éjszakáig beszélgettünk rajta, így nagyon hamar összeköltöztünk, mert vágytunk a másik közelségére, otthon, egyedül rossz volt... Házasság lett belőle, szóval ilyen is van :)
Kérdező, nem ez a nők sorsa! Nálunk a férjem sokkal többet takarít, mint én, én meg főzni szeretek, szóval egyáltalán nem normális, ha csak az egyik fél csinál mindent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!