Bekes egyutteles cimszoval mi az, ami elvarhato egy szomszedtol?
"...meg cukkolom magam,tehat amiatt sem."
Ez már a te problémád.
A füldugó elégnek kell, hogy legyen.
Sajnos ha valóban ilyen vékonyak a falak, az nem jó.
Nevetni csak szabad bármikor.
Hangszigetelni is lehetne.
Illetve tulajdonképpen költözés előtt kellett volna erre gondolni, illetve utánajárni.
Kiegészítésképpen: nincs egy éve, hogy itt élünk, és ez idő alatt nem ismertük meg a szomszédokat, nem szívesen kezdeném ezt azzal, hogy jelentsük fel a másikat. Na meg szeretném elkerülni ezt, annál is inkább, hogy kötött ideig, max. 3 évig élünk itt, tehát ha azt, aki itt lakik mióta, és még itt lesz egy pár évtizedig, nem zavarja annyira, hogy lépéseket tegyen (ami számomra eléggé érthetetlen), én is kibírom. Csak arra lennék kíváncsi, hogy mások szerint mennyire szabad, lehet beleszólni abba, hogy a szomszéd hogyan éljen.
A jelenség ha nem is mindennapos, de heti 4-5 alkalommal előfordul, és bár tudom, hogy nem az én, vagy bárki más bosszantására csinálják (legalábbis nem hinném), zavaró. A másik oldalon levő szomszédokat is lehet hallani, ők is mozognak, tesznek-vesznek, élnek, néha éjszaka kopogtatnak valamit, de amellett simán lehet aludni.
A feldarabolást viccnek szántam, szerintem ez érthető volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!