Hogy kérdezzem meg ezt a szomszédtól?
Szóval kisfiunk 5 hetes. Kertes, családi házban lakunk. Annyi "gond" van,hogy a szomszédban van egy kaukázusi medveölő! Nem is ez a gond,hanem a kerítés. Rossz állapotban van, és kb. 140 cm. Már most is,ha a kutyus kétlábra áll, majdnem átdől.
Kiszeretném néha tenni a fiam levegőzni a teraszra, de így nem merem. Persze ránéznék én sűrűn, de nem állnék ott két órát.
A kutyát zavarja, ha sír, ez már kiderült. Félek,hogy nehogy annyira felidegesítse a baba,hogy átnyomja a kerítést.
Azt nem kérhetem tőlük,hogy csináltassák meg, viszont apu szerint kérjem meg,hogy ha kint vagyunk a gyerekkel, akkor csukják a kennelbe.
Nagyon jóban vagyunk velünk, nem akarok gondot, de tényleg féltem a kicsit!
Ti mit csinálnátok?
Köszi!
Hát a kerítés az ő dolguk lenne. Az a gond,hogy mi nemrég csináltattuk meg körbe a 3 oldalt, most annyira nekünk sincs rá,hogy megcsináljunk kb. 25 méter kerítést.
Tőlük sem várom el, csak tényleg félek,mert egyszer már jött át a kutyus!
Fognám a malacperselyt feltörném, eldózeroltatnám a kerítésüket aztán sajátot építenék, hamár nekik nincs rá pénzük.
Mindenkinek jobb lesz!
Köszi!
Értem én, csak most a baba mellett ennyi sincs. Ami erre volt szánva, azt ráköltöttük arra a 3 oldalra ősszel. A hátsót már így is a hátsó szomszéd "sírta" ki,hogy csináltassuk már meg, mert már összedől, de neki nincs rá, hát bevállaltuk mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!