Hogy kérdezzem meg a dokitól?
Nagyon nehezen estem teherbe az első babámmal, (nőgyógyászati ok nem volt )pedig hőmérőztem, ovu teszteltem
minden ami létezik kipróbáltam. Azt szeretném megkérdezni a dokimtól, hogy hogyan és mikor csináljuk mert már megőrjít a dolog. Tudom nem kell rágörcsölni. De ha minden ok és mégsem jön a baba, ki fogok futni az időből. Nem fog kiröhögni, hogy tegyem fel a kérdést?
Ha normális a dokid akkor nem fog kinevetni. Ha meg igen, akkor lehet mást kellene keresni.
Én annak idején megkérdeztem, mi az amit megtehetek a sikeres teherbeesés érdekében. Erre azt válaszolta a dokim, hogy pl a férjemnél az együttlét előtti 3-4 napon tartoztassa magát, mivel nem a mennyiség a minőség a fontos. Vagy mivel hátrahajló a méhem ajánlotta, hogy tegyek kispárnát a fenekem alá és maradjak fekve legalább 1-2 órát. Nem vette hülyeségnek a kérdésemet, és komolyan válaszolt. Ezidáig minden bejött amit tanácsolt :)
Nem, nem fog kiröhögni. Nekem hátrahajló méhem van, s emiatt konkrétan a doki magától mondta, hogy milyen pózban szeretkezzünk.
Persze, te egészséges vagy, ez teljesen más... de attól még ezek a kérdések a dokik szakmájának velejárói. Tehát nyugodtan kérdezz rá szerintem, hogyha úgy érzed.
Mikor kérdés pedig nagyjából egyértelmű - félidő környékén (a peteérésed napján). Ezt például egy nem drága ovulációs mikroszkóppal (amit gyógyszertárban lehet kapni) könnyen nyomon követheted.
Vagy van, aki hőmérőzésre esküszik.
Kedves 12:31-es! Nekem azt mondta a doki, hogy vagy én legyek felül, vagy hátulról, mert akkor jobban "célt érünk"! :)
Utána pedig feküdjek hasra.
12:26-os
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!