ha mutatja és a doki ügyes, akkor már vannak külső nemi szervi jelek,de nagy a tévedés lehetősége, ezért nem mondják igazán, de megkérdezheted.
2008. júl. 4. 09:15
2/12 anonim válasza:
Szerintem várj még a 3d-s uh-gal...sokkal élvezhetőbb mondjuk 19-25hetesen...de te tudod. Amúgy látható, csak nagy az esély rá, hogy eltévesztik...
2008. júl. 4. 09:16
3/12 anonim válasza:
Szia. Egyet értek az előttem szólóval. Ilyenkor még nem szívesen nyilatkozik a doki. A 18 hetes genetikai uh-on már sokkal biztosabb.
Üdv, 39 hetes kismama
2008. júl. 4. 09:16
4/12 anonim válasza:
A 3D-n (ill. 4D-re gondolsz szerintem, tehat nem a mezei uh) ugyes dokival lathato.
2008. júl. 4. 09:30
5/12 anonim válasza:
Szia, nalunk 12 hetesen meg nem latszott semmi, most hetfon 18 + 1 hetesen viszont ott meredezett a kis futyi a bebim labai kozott. A doki a szivet akarta megvizsgani, de a futykosen kivul nem volt hajlando megmutatni semmit :-)
Boldog babavarast neked :-)
2008. júl. 4. 09:35
6/12 anonim válasza:
Megkérdezheted, valamit mondani fog, de valószínű hozzáteszi, hogy nem 100%. 12 hetesen inkább azért érdemes 4D-re menni, mert ott jobban látszik, hogy egészséges-e a baba, vagy sem, mint a sima ultrahangon.
Hajrá!!
2008. júl. 4. 09:37
7/12 anonim válasza:
Nekünk 18+2 hetesen mutatta meg magát először, hogy kislány. Előtte nem látszott!
2008. júl. 4. 09:40
8/12 anonim válasza:
Én úgy tenném fel a kérdést,hogy: Mennyi idős kortól látni a nemét? Akkor a dokid úgyis megnézi,ha megszokta nézni ilyen idős korban!
Nekem a dokim azt mondta,hogy ő nem is szokott,és nem is akar tippelgetni a 20.hét előtt!Max. majd a genetikai uh-on 18 hetesen megnézik a kórházba!
2008. júl. 4. 10:46
9/12 anonim válasza:
Nekem 18 hetesen azt mondták, nem szívesen mondanak semmit a nemére vonatkozólag, mert nem biztos, nagy a tévedés lehetősége. Erről már én is hallottam másoktól (kisfiút ígértek és picilány lett belőle és fordítva!). Aztán nekem farfekvésbe helyezkedett...meglepetést szeretne okozni, vagy szégyenlős, nem tudom. Én így jártam. Sebaj, 2 lehetőség van...:))
2008. júl. 4. 15:05
10/12 anonim válasza:
16-17 hetesen már biztosan látszik 4D-n ha a pici is engedi mutatni magát. 18. héten úgyis ajánlatos menni, szerintem e tájt menj valamikor.Én voltam 12 hetes uh-n semmi nem látszik, ilyenkor még nem is foglalkoznak ezzel. Viszont ha csak szeretnéd látni a babát akármelyik hét alkalmas, mert annyira megható hogy bekkukanthatsz hozzá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!