Anyukák! Hagy kérdezzem már meg, mert nagyon idegesít ez már engem minden hónapban?
Miért van az hogy minden hónapban legalább 10olyan kérdés van ami a csp-ről,GYED,GYES érkezéséről szól? basszus,az MÁknak ez a dolga soha senkit nem fognak becsapni,elcsalni,de még megcsalni sem...:DD
majd jön az a pénz amikor itt az ideje. ha feltesszük a kérdést,sem fog hamarabb jönni!
A csp-nél tényleg annyira számít az fejenkénti nyamvadt tizenezer Ft??? Nem hiszem!...
Ajaj...
Múlt hónapban nem bírtam cérnával, és az aznapi kb 8-10. kérdésre valami hasonlót írtam, mint Te a kiegészítésben, hogy attól, mert kismilliószor megkérdezik, még nem jön hamarabb a pénz. Jól nekem is estek, hogy de jó nekem, hogy nem szorulok rá arra a pénzre, és a béka feneke alá le lettem pontozva.
Később megírtam, hogy 505 ft volt a tárcámban, tehát én is vártam, mint a messiást, de én felérem ésszel, hogy 1-jén sosincs számlán a pénz, mivel 1-jén utalnak.
Azóta igyekszem nem megnyitni ezeket a kérdéseket, mert nem biztos, hogy be tudom fogni a szám.
Ja és most nincs 500 ft sem a tárcámban, mielőtt még valaki itt is nekem esne. Mégsem kérdeztem még meg, hogy mikor jön a pénz...
Az valóban szomorú,hogy utolsó napkban nincs az anyukáknak pénzük,ilyenkor kicsit ledöbbenek...
Nekem van,igaz teszek is érte eleget...
Abban egyetértünk, hogy miért kell millió kérdést kiírni, ettől nem lesz gyorsabban a számlán a pénze senkinek. Idegesítő, hogy egymás után sorjáznak a kérdések, 5 percenként írnak ki újat.
De az is nagyon idegesítő, hogy mindig van egy hozzád hasonló nagyképő, kioktató Miss P. aki "mintegy mellékesen" megjegyzi, hogy bezzeg neki mindig van pénze tartalékban, mert hogy Ő (vagy a párja) bezzeg tesz is érte.
Honnan veszed Te, és a hozzád hasonló libák a bátorságot, hogy feltételezzétek, hogy csak a saját lustaság miatt pénztelen? Nem mindenki lehet menő vállalkozó, rengeteg becsületes fix béres alkalmazott van, aki bármennyit is gürizik,m indig csak ugyanannyit kap. És lehet,. sőt valószínű hogy a Tefajtádnál sokkal értékesebb és értelmesebb munkát is végez. Arról nem is beszélve, hogy a Gyed, meg a Gyes sajnos fix és nevetséges összeg.
De semmi baj, tudod, arról a bizonyos magas lóról hatalmasat lehet zuhanni, mégpedig pofára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!