Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Hagy kérdezzem már...

Anyukák! Hagy kérdezzem már meg, mert nagyon idegesít ez már engem minden hónapban?

Figyelt kérdés

Miért van az hogy minden hónapban legalább 10olyan kérdés van ami a csp-ről,GYED,GYES érkezéséről szól? basszus,az MÁknak ez a dolga soha senkit nem fognak becsapni,elcsalni,de még megcsalni sem...:DD

majd jön az a pénz amikor itt az ideje. ha feltesszük a kérdést,sem fog hamarabb jönni!

A csp-nél tényleg annyira számít az fejenkénti nyamvadt tizenezer Ft??? Nem hiszem!...

2010. okt. 2. 14:13
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Én például várom, mint a messiást minden hónapban! Nincs már egy fillérem sem, és jó lenne tudni, hogy lesz-e pénz kajára a hétvégén, vagy csak szűkös menüt tervezzek...ennek ellenére még sosem kérdeztem meg itt kérdésben, de általában elolvasom a válaszokat, ha valaki felteszi.
2010. okt. 2. 14:18
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
sajnos sokan vannak, akiknek a hónap utolsó napjai felé, már nincs pénzük. Ezért egyáltalán nem mindegy, hogy mikor jön meg hónap elején a pénz. Ettől függetlenül tényleg gáz ez a rengeteg kérdés ebben a témában...
2010. okt. 2. 14:19
 3/19 anonim ***** válasza:
92%
Én sosem kérdeztem még és nem is fogom, de hidd el, rengeteg hely van, ahol az a "nyamvadt" tizenezer rengeteget számít. Sajnos.
2010. okt. 2. 14:21
 4/19 anonim ***** válasza:
90%
Igenis sokaknak számít...sőt!van akinek ez miatt kölcsön kell kérnie!Nem kell őket lenézni, sajnos ezen csodálkozni sem kell a mai világban!
2010. okt. 2. 14:25
 5/19 anonim ***** válasza:
79%
Inkább örülj,hogy Nektek nem számít az a tizenezer!Akár fel is lehetne ajánlani jótékony célra minden hónapban!?
2010. okt. 2. 14:28
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Ajaj...

Múlt hónapban nem bírtam cérnával, és az aznapi kb 8-10. kérdésre valami hasonlót írtam, mint Te a kiegészítésben, hogy attól, mert kismilliószor megkérdezik, még nem jön hamarabb a pénz. Jól nekem is estek, hogy de jó nekem, hogy nem szorulok rá arra a pénzre, és a béka feneke alá le lettem pontozva.

Később megírtam, hogy 505 ft volt a tárcámban, tehát én is vártam, mint a messiást, de én felérem ésszel, hogy 1-jén sosincs számlán a pénz, mivel 1-jén utalnak.

Azóta igyekszem nem megnyitni ezeket a kérdéseket, mert nem biztos, hogy be tudom fogni a szám.

Ja és most nincs 500 ft sem a tárcámban, mielőtt még valaki itt is nekem esne. Mégsem kérdeztem még meg, hogy mikor jön a pénz...

2010. okt. 2. 14:29
 7/19 A kérdező kommentje:

Az valóban szomorú,hogy utolsó napkban nincs az anyukáknak pénzük,ilyenkor kicsit ledöbbenek...

Nekem van,igaz teszek is érte eleget...

2010. okt. 2. 14:49
 8/19 anonim ***** válasza:
73%
Ne haragudj kedves kérdező, de milyen dolog más pénztárcájában turkálni, mégha ez egy anoním oldal is?! Nekem spec. még van pénzem, bár nem sok, de honnan tudod ki, milyen körülmények között él. Hány embert kell eltartania, legyen az egy beteg gyerek, nagyszülő stb. stb. Lehetne még itt ezer okot sorolni, ami megnehezítheti az emberek életét. Ha téged zavar lépd át a kérdést! Hidd el nem csak TE teszel meg mindent azért, hogy jobb legyen! A 'nagy magyar gazdasági helyzet'ről nem is beszélek!
2010. okt. 2. 15:38
 9/19 anonim ***** válasza:
91%

Abban egyetértünk, hogy miért kell millió kérdést kiírni, ettől nem lesz gyorsabban a számlán a pénze senkinek. Idegesítő, hogy egymás után sorjáznak a kérdések, 5 percenként írnak ki újat.

De az is nagyon idegesítő, hogy mindig van egy hozzád hasonló nagyképő, kioktató Miss P. aki "mintegy mellékesen" megjegyzi, hogy bezzeg neki mindig van pénze tartalékban, mert hogy Ő (vagy a párja) bezzeg tesz is érte.

Honnan veszed Te, és a hozzád hasonló libák a bátorságot, hogy feltételezzétek, hogy csak a saját lustaság miatt pénztelen? Nem mindenki lehet menő vállalkozó, rengeteg becsületes fix béres alkalmazott van, aki bármennyit is gürizik,m indig csak ugyanannyit kap. És lehet,. sőt valószínű hogy a Tefajtádnál sokkal értékesebb és értelmesebb munkát is végez. Arról nem is beszélve, hogy a Gyed, meg a Gyes sajnos fix és nevetséges összeg.

De semmi baj, tudod, arról a bizonyos magas lóról hatalmasat lehet zuhanni, mégpedig pofára!

2010. okt. 2. 17:42
 10/19 anonim ***** válasza:
88%
Ez az 17:42!!!
2010. okt. 2. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!