Anyukák! Hagy kérdezzem már meg, mert nagyon idegesít ez már engem minden hónapban?
Miért van az hogy minden hónapban legalább 10olyan kérdés van ami a csp-ről,GYED,GYES érkezéséről szól? basszus,az MÁknak ez a dolga soha senkit nem fognak becsapni,elcsalni,de még megcsalni sem...:DD
majd jön az a pénz amikor itt az ideje. ha feltesszük a kérdést,sem fog hamarabb jönni!
A csp-nél tényleg annyira számít az fejenkénti nyamvadt tizenezer Ft??? Nem hiszem!...
Kisebb gondod is nagyobb legyen ennél!
Örülök kedves kérdező, hogy neked nincs szükséged arra a pár ezer Ft-ra és teszel is érte! De sokunknak igen is szüksége van rá! Jó nyilván nem kell millió kérdést feltenni erről, de ha ír valaki akkor belenézek én is!
Honnan tudod, hogy más nem tesz érte?!
Én meg az ilyen kérdéseket nem értem!
Én sem értem, hogy miért kell mindig megkérdezni! Tök egyszerű: 1-én utalják, tehát plusz egy munkanap. Pl. most okt-ben 4-én érkezett, mert 1-e péntek volt. Ennyi.
A postai utat nem tudom, de biztos az is megérkezik előbb-utóbb, csak előtte a posta még lenyel belőle pár száz forintot kezelési költség címén és pluszba még jattolhatsz a postásbácsinak is... :)
Egyetértek a többiekkel! Igenis számít az a nyamvadt 10.000 Ft, mert ha most lenne ennyi pénzem, főtt ételt tudnék tenni az asztalra. Hiába jött meg a csp. és a gyes, a bank egyből levonta a lakáshitelre, tehát 150 ft van nálam, pont elég egy fél kg kenyérre. Sajnos alig van itthon valami.
Örülj neki, hogy azt mondhatod "NYAMVADT TÍZEZER" !!!
Utolsó:Akkor minek vállalsz gyermeket?? :((
És akkor mit esztek?
És akkor ne döbbenjek le ilyen soroknál.:(
Utolsó vagyok.
Azért vállaltuk a fiunkat, mert akkor még nem ilyen helyzetben voltunk. Akkor 29 000 Ft volt a lakáshitelünk, rezsink sem volt ennyi. Aztán jött a válság, és most ott tartunk, hogy 60 000 ft a lakáshitelünk, a rezsi is drágább, a boltban alig veszek egy táska ennivalót, már 5000 ft. És akkor még nem is vettem meg mindent.
Spórolunk, ahol tudunk, de ennél jobban már nem lehet összehúzni a nadrágszíjat. Általában nem olyan rossz a helyzet, de ez a mai levonás kikészített, mivel a gyeshez és a csp.-hoz elméletileg nem nyúlhatna hozzá a bank.
Hozzáteszem, hogy szeptemberben ablakot kellett cserélnünk, ezért állunk most ennyire rosszul, de ha nem tesszük télen hiába fűtünk, megfagyunk, annyira rossz volt az ablak.
Na mindegy, ez a mi gondunk, de ez a "minek vállalsz gyereket" kérdés is enyhe hátba támadás. Én nem tennék fel ilyen kérdést senkinek, mivel nem tudom milyen helyzetben volt akkor, mikor családot alapított.
Ja!
És van mit ennünk, egyedül ma nem tudtam főtt ételt tenni az asztalra. Száraz étel (felvágott, kenyér, vaj, stb) van itthon mindig.
Hidd el, nem szórjuk a pénzt, nem járunk szórakozni, sőt, férjem még maszekol is sokszor, de még így sem elég sajnos. Örülj neki, hogy Neked nincs ilyen gondod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!