Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogy kérdezzem meg ezt a...

Hogy kérdezzem meg ezt a szomszédtól?

Figyelt kérdés

Szóval kisfiunk 5 hetes. Kertes, családi házban lakunk. Annyi "gond" van,hogy a szomszédban van egy kaukázusi medveölő! Nem is ez a gond,hanem a kerítés. Rossz állapotban van, és kb. 140 cm. Már most is,ha a kutyus kétlábra áll, majdnem átdől.

Kiszeretném néha tenni a fiam levegőzni a teraszra, de így nem merem. Persze ránéznék én sűrűn, de nem állnék ott két órát.

A kutyát zavarja, ha sír, ez már kiderült. Félek,hogy nehogy annyira felidegesítse a baba,hogy átnyomja a kerítést.

Azt nem kérhetem tőlük,hogy csináltassák meg, viszont apu szerint kérjem meg,hogy ha kint vagyunk a gyerekkel, akkor csukják a kennelbe.

Nagyon jóban vagyunk velünk, nem akarok gondot, de tényleg féltem a kicsit!

Ti mit csinálnátok?

2012. jan. 16. 16:27
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszi!

Hát ma beszélünk velük. Egyébként ha úgy nézzük nekik is fontos, mert ha Isten ne adja baj lenne, őket vonnák felelősségre!

De remélem kitalálunk valami jó megoldást!

2012. jan. 17. 07:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!