Miért van az, hogy a filmekben és könyvekben szinte mindig csak diktatorikus disztópiákat mutatnak be? Miért nem mutatja be szinte senki a szélsőséges liberalizmus árnyoldalait?
talán mert annak nincs?
sztem egy értelmes ember azért hamar felfogja, h az egyedüli út a liberalizmus lehet ... mi ebben a gond?
csak tény ami tény, az emberek többsége azért nem iq-bajnok
egyedüli út..
ja a pusztulásba
nyilván, mert a jelen világ kötelező eszméje a a liberalizmus, minden, ami ezt megkérdőjelezi az "fújgonoszdiktatórikus"
"talán mert annak nincs?"
Hogy a fenébe ne volna. Ezt minden értelmes ember tudja.
18:15
Vannak, de nagyon kevés.
20:28
Igen de így hamis képet alkotnak róla az emberek. A liberalizmus hibáival nem szembesülnek, a autokráciát keverve a diktatúrával pedig az emberi jogok sárbatiprását, nélkülözést és félelmet társítják.
Egyébként szerintem kimondottan érdekes tud lenni egy saját mocskába fulladó társadalmat ábrázoló mű.
"Egyébként szerintem kimondottan érdekes tud lenni egy saját mocskába fulladó társadalmat ábrázoló mű."
Akkor gyorsan nézd meg Stanley Kubricktól a Mechanikus Narancsot, vagy olvasd el az Anthony Burgess könyvet, mert te egy ilyenre gondolsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!