Hogy oldjuk meg hogy a szobatarsam ne lopjon?
Figyelt kérdés
dolgozok kulfoldon nyarimunkat. a szobatars aki jutott nekem, elegge szereti elvenni azt ami a mase. pl van mar neki hasznalt cipo,kabat, de meg noi bugyi is! midig ha valamit elvisz mastol, olyan oromteli az arca, mintha ajandekot kapott volna. tartok tole hogy afonoknek fel fog tunni, es akkor buntarskent engem is kidobhat. hogy oldanatok meg a problemat? mar ugy 1000-1500 dollar erteku gyujtemenye van!2012. aug. 2. 13:12
1/3 anonim válasza:
Dobd fel, mielőtt neked lesz ebből bajod. Kleptomániás valószínűleg.
2/3 A kérdező kommentje:
sajnos nem tehetem, mert akkor feldobna hogy en meg alkoholt fogyasztom, mondjuk mindenki... de azt is tiltja a tabor szabalyzata.
2012. aug. 2. 16:29
3/3 anonim válasza:
megmondod ha bármidet ellopja eltöröd a kezét
mindezt üvöltve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!