Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom elfelejtette a névnapomat. Szerintetek is gáz?
Figyelt kérdés
Vártam késő estig de semmi... bagyon rosszul esik mert én midnig meglepem ajándékokkal meg miden. Ő meg semmi :/ De nekem is kellemetlen lenne felhozni..
(3 éve vagyunk együtt)
2013. júl. 5. 13:46
11/20 anonim válasza:
Én a sajàtomat se tudom nem hogy màsét :D
18f
12/20 anonim válasza:
Én meg a szülinapján sem köszöntöttem fel. Tudom, hogy rosszul esik neki, de pont azért nem köszöntök fel senkit mert nem szeretem ha elvárnak valamit tőlem.
Lehet ő is így van. :)
13/20 anonim válasza:
ebből nem kell ügyet csinálni, ő ilyen és kész
ez nekem természetes, úgyis elfelejti, a szülinapokat is, nagy ügy, ezek csak napok, szóval Te döntesz mit akarsz csinálni, N
15/20 anonim válasza:
hát én szóvá tenném egy kicsit viccesebb hangnembe, de azért úgy, hogy érezze a súlyát és engeszteljen ki valahogy. nem venném olyan tragikusan, de a minimum, hogy akkor most utólag megünnepli veled, egy közös vacsi vagy vmi apróság és kész. illetve kérd meg, hogy legközelebb legyen figyelmesebb. előfordul az ilyesmi, de ha nem válik rendszeressé, csak egyszeri alkalom akkor semmi baj sincs. :)
16/20 anonim válasza:
Engem soha nem is érdekeltek a névnapok, nincs abban semmi különleges, hogy valaki azt mondta x napon legyen y nevű emberek napja. A szülinap már más tészta.
17/20 anonim válasza:
Nekem édesapám felejtette el, sőt, utána 3 nappal később anyukámét is elfelejtette, pedig tuti ő szeret minket a világon a legjobban :D Nem kell ebből ügyet csinálni, szar-szar, ez tény, de nincs mögötte semmi, sok pasi hajlamos erre :D
18/20 anonim válasza:
Én sose veszem észre senkiét, így a névnap nem gáz. A szülinap gázabb.
19/20 anonim válasza:
En szemely szerint utalom ha nevnap, szulinap, karacsony, kicsengetes es minden szar KOTELEZO modon elvarjak tolem hogy teljesitsek, ajandekozzak es bizonyitsam hogy milyen fontosak nekem. En csak egyszeruen utalom a koteleo dolgokat. Sokszor felkoszontom a kedvesem egylagos napon, amikor is megunnepeljuk hogy O letezik! Hanyingerem van ettol a sok kotelezo, tarsadalmi szokastol, ahol kenyszereknek kell engedelmeskedni hogy kotelezo modon kifejezzuk a "szeretetunket". A KOTELEZO ES A SZERETET NEM FER OSSZE!!!
20/20 anonim válasza:
Ha 3 éve együtt vagytok és az elmúlt 2 vagy 3 évben felköszöntött, és most nem tette meg, akkor rákérdeznék vagy szóvátenném valahogyan!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!