Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek gáz, hogy a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, hogy a párom elfelejtette a névnapomat a minap?

Figyelt kérdés
Nem arról van szó,hogy várok valami ajándékot,hanem arról,hogy mindenki felköszöntött,csak a párom az,aki egyedül elfelejtett! Annyit se mondott/írt,hogy Boldog Névnapot!Pedig többször is felhívott aznap! Én nem akarom szóvá tenni,meg beégetni,csak sz*rul esett a dolog,és kész!
2012. jún. 13. 22:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Pasikkal előfordul ilyesmi... :D

Velem is előfordult már... :)

2012. jún. 13. 22:13
 2/14 anonim ***** válasza:
58%
A férfiak ilyenek a dátumokat elfelejtik nagyon könnyen ne sértödj meg hidd el nem azért felejtette el mert nem érdekled hanem nem tudja megjegyezni és nem irta fel emlékeztetőbe én már nem sértödök meg rajta :)
2012. jún. 13. 22:15
 3/14 anonim ***** válasza:
71%
őszintén? én megsértődnék miatta
2012. jún. 13. 22:16
 4/14 anonim ***** válasza:
42%
A saját szülinapomat nem tom néha nem hogy mások névnapját ... Karácsonyon,Szilveszteren kívül egy ilyen dátumot nem tudok ...
 5/14 anonim ***** válasza:
43%
Azt kívánom, hogy ez legyen a legnagyobb probléma a kapcsolatotokban. Ne keress gondot ott ahol nincs.
 6/14 anonim ***** válasza:
Pasiként az ilyen teljesen hidegen hagyja az embert.... más kérdés, hogy persze ilyenkor cikin jön ki. De ez tényleg nem jelent semmit.
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Boldog névnapot, Anett. :D
2012. jún. 13. 22:19
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
Az a gáz hogy ebből te problémát csinálsz.
2012. jún. 13. 22:19
 9/14 anonim ***** válasza:
52%

Én nő vagyok és pl. nem nagyon izgat a névnapom... volt már, hogy abból jöttem rá, hogy névnapom van, hogy felköszöntöttek.

Szóval én személy szerint nem sértődnék meg... nem vagyok az a nagy ünneplős típus... még ha szülinapról, vagy másról van szó, akkor sem.

2012. jún. 13. 22:20
 10/14 anonim ***** válasza:
46%
Én is legutóbb akkor jöttem rá hogy névnapom van amikor felköszöntöttek.Nem is tartom semmire sem ezt az egész névnaposdit, jelentéktelen valami az én szememben:P
2012. jún. 13. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!