Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elfelejtette a névnapomat. Miért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfelejtette a névnapomat. Miért?

Figyelt kérdés

Több, mint egy éve vagyunk együtt. Ő most versenyen van, de többször is beszéltünk telefonon, este skypeon. És ha én nem mondom, hogy milyen sokan felköszöntöttek (ekkor már a tudtára kellett adnom, hogy elfelejtett, mert már nem bírtam), akkor eszébe sincs. Miért? Azt mondta, ő sem tudja miért van ez, lehet lefoglalta a verseny... De ennyire? :( És az a vicces az egészben, hogy neki szülinapja van ma, tehát nem egy semleges napon van a névnapom... :( Bocsi, hogy hosszú lett, de fontosak a körülmények. Vélemény?

21L és 23F

2010. ápr. 22. 23:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
69%
A férfiak már csak ilyenek. Ezen ne idegeskedj. Gondolom lefoglalja a verseny teljesen.
2010. ápr. 22. 23:54
 2/17 anonim ***** válasza:
69%
Ha ez megnyugtat: én is mindig elfelejtem az ehhez hasonló ünnepeket. Nem azért mert nem érdekel, csak egyszerűen kiesik. Talán mert nem fontos nekem. Ki tudja. Lehet, hogy neki is ilyen problémája van. Kérdezd meg, hogy gyakran fordul-e elő vele. Esetleg más dolgokat is elfelejt. :) 22/f
2010. ápr. 22. 23:54
 3/17 anonim ***** válasza:
69%
Én elfelejtem a névnapját, ő nem tudja kicserélni a villanykörtét. 1:1 :-P
2010. ápr. 22. 23:55
 4/17 anonim ***** válasza:
84%
mert ez csak a lányoknak fontos
2010. ápr. 22. 23:56
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
én még a saját névnapomat is leszarom
2010. ápr. 23. 00:01
 6/17 anonim ***** válasza:
69%
Én a saját névnapomat is elfelejtem, sőt, idén a szülinapomat is sikerült, pedig még csak 21 éves lettem... :D Nem hiszem, hogy ez olyan nagy probléma lenne. Attól még szerethet téged, hogy az ilyeneket elfelejti
2010. ápr. 23. 00:04
 7/17 anonim ***** válasza:
69%
Az én barátom gyűlöli a névnapokat, szerinte felesleges. De a szülinapokat azért számon tartja. Dehát a férfiak nagyrésze is így van vele, szoval szerintem ne fújd fel a dolgot, ettől függetlenül még szeret. :)
2010. ápr. 23. 00:22
 8/17 anonim ***** válasza:
69%
Sajnos ez figyelmetlenség a részéről...bár sok pasi elfelejti..Remélem valami szuper ajándékkal kompenzálja majd!:-)
2010. ápr. 23. 00:55
 9/17 anonim ***** válasza:
54%

Lány vagyok, és én is mindig elfelejtem a névnapokat, már ha tudom egyáltalán, melyik mikor van. Számomra annyira jelentéktelen dolog ez. De ettől még nem szeretem kevésbé a párom.

Inkább örülni kell, ha mégis felköszönt, ha meg nem, az nem büntetnivaló dolog, hanem az az alap. Ez az egész olyan, hogy elvárjuk a másiktól, hogy köszöntsön fel...áhh.

24/L

2010. ápr. 23. 01:03
 10/17 werte ***** válasza:
69%

Egy névnap-kiesett neki. Lehet belőle elefántot csinálni, de tudod mit? Közelítsd meg így:

Ne egy nap szóljon a szerelmetekről (évforduló), a másik meglepése (név-szülinap). A szürke hétköznapokban egy kedvesség, szelet csoki, séta a parkban, csónakázás...stb MILLIÓSZOR többet ér, mint egy VÁRT névnapi köszöntő. Nekem legalábbis... F/28

2010. ápr. 23. 02:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!