Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfelejtette a névnapomat. Miért?
Több, mint egy éve vagyunk együtt. Ő most versenyen van, de többször is beszéltünk telefonon, este skypeon. És ha én nem mondom, hogy milyen sokan felköszöntöttek (ekkor már a tudtára kellett adnom, hogy elfelejtett, mert már nem bírtam), akkor eszébe sincs. Miért? Azt mondta, ő sem tudja miért van ez, lehet lefoglalta a verseny... De ennyire? :( És az a vicces az egészben, hogy neki szülinapja van ma, tehát nem egy semleges napon van a névnapom... :( Bocsi, hogy hosszú lett, de fontosak a körülmények. Vélemény?
21L és 23F
Lány vagyok, és én is mindig elfelejtem a névnapokat, már ha tudom egyáltalán, melyik mikor van. Számomra annyira jelentéktelen dolog ez. De ettől még nem szeretem kevésbé a párom.
Inkább örülni kell, ha mégis felköszönt, ha meg nem, az nem büntetnivaló dolog, hanem az az alap. Ez az egész olyan, hogy elvárjuk a másiktól, hogy köszöntsön fel...áhh.
24/L
Egy névnap-kiesett neki. Lehet belőle elefántot csinálni, de tudod mit? Közelítsd meg így:
Ne egy nap szóljon a szerelmetekről (évforduló), a másik meglepése (név-szülinap). A szürke hétköznapokban egy kedvesség, szelet csoki, séta a parkban, csónakázás...stb MILLIÓSZOR többet ér, mint egy VÁRT névnapi köszöntő. Nekem legalábbis... F/28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!