Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom elfelejtette a névnapomat. Szerintetek is gáz?
Figyelt kérdés
Vártam késő estig de semmi... bagyon rosszul esik mert én midnig meglepem ajándékokkal meg miden. Ő meg semmi :/ De nekem is kellemetlen lenne felhozni..
(3 éve vagyunk együtt)
2013. júl. 5. 13:46
1/20 anonim válasza:
lehet több naptári névnapod van és ő másikra készül
2/20 A kérdező kommentje:
Nem. Ebből csak ez az egy van!!
2013. júl. 5. 13:48
3/20 Amélia:) válasza:
Megesik az ilyen...
Azért nem venném a fejét érte:D
4/20 anonim válasza:
basszus:/ de neki is cink ha mondod.. elhiszem hogy sz@r érzés:/:S hát nemtudom, de más nem köszöntött fl, nem tünt fel neki?
5/20 anonim válasza:
de az is lehet hogy nem a névnapodat felejtette el, hanem a neved :D
6/20 A kérdező kommentje:
mások felköszöntöttek... ezekszerint nem tünt fel neki..
2013. júl. 5. 13:52
7/20 anonim válasza:
Velem is már megesett ilyen. Én szóltam neki (és tényleg eszébe sem volt, utólag meglepett egy aprósággal). Férfi, rá kell hagyni... :)
8/20 anonim válasza:
Szerintem a névnap nem is ünnep. A környezetemben nem szokás felköszönteni senkit, de lehet hogy ez csak Zalában van így.
9/20 Hanariko válasza:
a névnap még nem akkor nagy dolog, bár ha mások fölköszöntöttek és neki ez nem tűnt fel az fura. majd ha a szülinapodat felejti el, akkor aggódj jobban.
10/20 anonim válasza:
Én a facebookos üres köszöntések óta alig köszöntök fel valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!