Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elfelejtette volna a névnapomat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfelejtette volna a névnapomat?

Figyelt kérdés

Nem várok én a páromtól semmit soha, csak legalább két kedvesebb szót.

Látta Facebook-on, hogy jönnek az értesítések, és a naptára az orra előtt van, amire napjában többször is ránéz...

Igazából úgy nagyon mélyen nem izgat a dolog, mert a fene se jegyezné meg, nekem is csak az első SMS után esett le, hogy ma van. Csak úgy mégis, furcsállom, főként a naptár miatt.

2013. jún. 13. 22:06
 1/7 anonim ***** válasza:
74%
Boldog Antalt, Anett!
2013. jún. 13. 22:07
 2/7 anonim ***** válasza:

A névnapokat én is mindig elfelejtem. Én ezt az asszonynak már akkor bejelentettem amikor összejöttünk.

Szerintem ez nem olyan nagy dolog, ha nem jutott eszébe. Nem olyan, mint egy születésnap. Sőt szerintem az egyik legnagyobb baromság az évben.

2013. jún. 13. 22:08
 3/7 anonim ***** válasza:

az enyémnek is az anyja szólt, hogy ne felejtsen el felköszönteni, mert amúgy biztos nem mondta volna...

Kérdezd meg, hogy telt a napja, és mikor megkérdi, hogy neked?akkor mondd, hogy örülsz, mert sokan felköszöntöttek névnapod alkalmából.

2013. jún. 13. 22:11
 4/7 anonim ***** válasza:

én is elfelejtem ,sőt a szüli és házasságit is

pedig nem most jöttünk össze

ne haragudj rá biztos másfele járnak a gondolatai

2013. jún. 13. 22:12
 5/7 anonim ***** válasza:

lehet..

K.

2013. jún. 13. 22:13
 6/7 anonim válasza:
Megkérdezheted tőle ha zavar kicsit, de tényleg nem nagy dolog, én sem tartom számon a sajátomat, én is úgy voltam vele a múltkor mint te, akkor tudtam meg hogy ma van, amikor hívtak. Megkérdezheted, nem lesz semmi.
2013. jún. 13. 23:08
 7/7 A kérdező kommentje:

Igazából nem tudom, mit csináljak. Ha nem szólok, akkor ha majd egyszer csak mégis eszébe jut, megsértődik, hogy miért nem szóltam, és kínosan fogja érezni magát.

Ha szólok, akkor szintén kínosan fogja érezni magát, és különben is, hogy jön már az ki, hogy "figyelj már, amúgy névnapom volt"...? Mintha várnék tőle valami ajándékot, pedig abszolút nem...

2013. jún. 14. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!