Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két barátom van egyszerre, mégis hogy léphetnék ki ebből?
Az egyik az exem, a másik egy új srác. Az exembe vagyok szerelmes, ő is belém, de van 1-2 dolog, ami miatt nem működik a kapcsolatunk, viszont ezeket az érzéseket nem tudjuk elnyomni. Őt ezért nem tudom elengedni.
Az újabb srác pedig csak vonz, jól elvagyunk, de ennyi (mondtam már neki sokszor, hogy ez részemről nem szerelem, de szentül hiszi, hogy igen.) Őt azért nem tudom elengedni, mert reménykedem, hogy talán megszeretem és elfelejthetném az előzőt.
Az exbarátom tud az újabb srácról, az új nem tudja, hogy a régi barátommal is "kavarunk".
Igazából nem tudnám megmondani, hogy mégis melyikőjük van a szerető szerepben, mindkettővel olyan, mint egy rendes kapcsolat. Csak persze igazából egyik se az.
Kit kéne választanom?
Jöhetnek a szemét r*banc kommentek meg hasonlók, de a kérdésre is válaszoljatok légyszi!
A volt nőm is ugyanezt művelte velem. Annyi különbséggel, hogy én tudtam, hogy a régi pasijával egy albiban laknak és évfolyamtársak is az egyetemen. Persze nem zavarta a lányt, hogy engem kikészít, hogy egynap már vagy 3x hallottam vissza, hogy egyótt látták őket órák közti szünetekben is.
Nézd, szerintem gerinctelen ember vagy. És megérdemelnéd, hogy téged is megszívasson valaki isten igazából.
Különben meg ennek mi értelme van bocs?
Ott az új, vonzódsz hozzá, a régibe már nem vagy szerelmes, a nyakamat rá. Ha már vonz egy második, minek a régi? Hogy a végén mindenki rosszul járjon? Lefekszel mindkettővel és a tükörbe tudsz nézni? Büszke lehetsz magadra. Az ilyen nőket küldeném el gulágba.
Igen, r*banc vagy, csak gratulálni tudok ehhez a viselkedéshez. Pláne, hogy egy csepp bűntudatod sincs benned.
Egyrészt nem szerelem ha mással dugsz, másrészt szerencsétlen srác óriásit fog koppanni. Szóval szépen hagyd ott mindkettőt. Nem mondom, hogy keress mást, mert akkor annak az lesz a vége, hogy egy harmadik srácot is kicsinálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!