Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan léphetnek előre ebben a helyzetben? (mással jár, de velem is kavar)
Az előző barátnőmmel 7 hónapig voltunk együtt, aztán szakított velem, mert azt mondta, hogy van velem néhány alapvető problémája, amiken nem tud túl lépni. Utána 1 hónapig nem találkoztunk, de aztán felkerestem, hogy legalább barátok lehessünk, mivel egyébként ugyanolyan, mint én, csak lányban, tényleg mindenben ugyanazt szereti, és egyszerűn egymás társaságában vagyunk a legboldogabbak.
Közben elkezdett kavarni egy másik sráccal, hogy tovább tudjon lépni, a srác eléggé komolyan veszi, láttam már őket együtt, az exbarátnőm viszont nem akar vele járni (ezt neki is mondta), de attól még lefekszik vele és találkozgatnak.
Viszont egy ideje már velem is. Azt mondta, hogy belém szerelmes is még, nagyon, de tudja, hogy úgyse működne, és ebből már többé nem lesz kapcsolat. De látom rajta hogy tényleg szeret, abból ahogy rámnéz, hozzámér, csókol, és mindenki így látja...
De a másik sráccal azért kavar, hogy túl tudjon lépni rajtam.
Azon túl hogy az egésznek semmi értelme, mégis mit tehetnék? Tudom, hogy mi lennénk a tökéletes pár, ő is tudja, mindenki így látja.
a kapcsolatotokból nem lesz semmi, szóval barátként sem kellene kezelned, mert vele foglalkozol, soha nem lépsz túl
amúgy ki a fenét érdekel, kívülről mit látnak, az kevés bármihez is N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!