Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Ha valaki volt hasonló helyzetben, esetleg segítene?
Ebben a kapcsolatban csakis saját magadnak ártasz, bárhogyan is szereted, mondd meg neki, hogy fenyegetõzzõn vagy csináljon,amit akar, de te nem vagy hajlandó mellette maradni.
Mivel kitartasz mellette, igy nem érdekli, hogy te hogyan érzel iránta.
" arról szólnak a hetek, hogy hétfőtől péntekig dolgozik, hazajön eszik, alszik, reggel fölkel és elmegy."
Ezt hívják ÉLET-nek. Jó sz*r neki se faja ha állandóan melóznia kell, de a többségünknek ez a sorsa.
Hétvégén meg piál, hogy ne legyen öngyilkos a tudattól, hogy még 50 évig ez a f*s vár rá. Én meg tudom érteni. Ráadásul alig kap érte pénzt.
" majd négy óra után"
Mármint 4 óra munka után vagy 16.00-or végzel a 8 órával és utána mész hazafelé...?
Fél nyolcra megyek reggel, akkor már előtte sétáltam egy órát, majd 16:00-kor letelik a munkaidőm, és újból sétálok egy órát haza, és ezután indul a második "műszakom" otthon. De nem ezen van a hangsúly. Én is hisztizhetnék, hogy minimálbért kapok.
És még otthon is lenyomok 3 óra hosszát főzéssel, és egyéb dolgokkal, és sokszor még meg sincs köszönve...
Hát akinek ez az Élet, az nagyon szomorú.
Mindenki kidolgozza a belét, van, aki több műszakban, mégis képes a másikra időt szakítani. Kifogásokat meg csak a lusta és a nemtörődöm emberek találnak. Akkor hogy is van ez?
Szerintem kedves Kérdező, hagyd ott a párodat, amilyen gyorsan csak tudod, ennél mindenki jobbat érdemel.
Dolgozok, egyetemre jarok, baratom is dolgozik megis van idonk egymasra, nem arrol szol a hetvege, hogy igyuk le magunkat, szoval ne mondja senki, hogy ez normalis.
Apum masfel eve halt meg, baratom 7eves koraban vesztette el az edesapjat, megsem allt fejre ettol egyikunk sem. Megertem, hogy nagy veszteseg volt neki es nehez elfogadni es feldolgozni de akkor sem megoldas amit csinal.
Szerintem hagyd ott, mert ez igy nem kapcsolat, nem elet. Neki mindenkepp segitseg kene, hogy ebbol kimasszon, de ehez szakember kell, ebben segithetsz neki, de ne aldozd fel mgadat az egeszre, mert te is teljesen tonkremesz kozben es majd te jarsz pszichologushoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!