Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Voltatok már hasonló helyzetben, mit tegyek?
Sziasztok!
1 éve vagyunk együtt barátommal,én 19F,ő 22F.
A probléma az,hogy ritkán tudunk találkozni,heti egy alkalomkor,mert róla nem tudják otthon,mert azt mondja,a szülei eléggé meleg ellenesek,így fél felvállalni engem.
Azt veszem rajta észre,hogy magával sincs 100%-ig megbékélve,holott a mai világban,azért ez már majdnem természetesnek számít.
Engem zavar a titkolózás,meg hogy folyton el kell játszanom,hogy egy 3-ad rangú haverja vagyok,aki néha a városban jár,és ott alszik nála.......rólam tudják otthon,közömbösen viszonyulnak ehhez a témához,ide jöhet,
viszont én nem sűrűn mehetek hozzá.....
Zavar hogy nem vállal fel a szülei előtt,és utálok hazudozni.....
Szerintetek mit tegyek?
A kérdés melegeknek szólt. Ha a heterók ezt nem képesek figyelembe venni, mi miért vennénk figyelembe őket, hm? :) Különben senki nem mondta, hogy a heteroszexualitás nem természetes, csak azt, hogy a homoszexualitás IS az. Ez a jelenlegi, tudományosan elfogadott álláspont és ha valaki ezt képtelen elfogadni, az az ő problémája.
Kérdező, azt vedd figyelembe, hogy minden párkapcsolat kompromisszumokról szól. Ő is biztos enged neked egy csomó dologban, amivel ő nincs kibékülve (ha viszont nem így van, na akkor azon kell dolgozni). Ha viszont nem látsz így jövőt a kapcsolatotokban, és nem tudjátok megoldani a dolgot (heti 1 találkozás az tényleg kevés...), akkor ideje feladni, és másfelé keresgélni.
Velem is ez volt a helyzet és elég kellemetlen volt h 'egy haverként' voltam náluk havonta egyszer kb.. Tarts ki, ösztönözd néha esetleg, nézess vele ilyen témájú filmeket, meg majd magától is rájön egy idő után h jobb lesz úgy, ha nem titkolózik, mert nincs miért.
Hajrá. 22 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!