Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon a barátom bevallaná, hogy megcsalt? Férfiak, ti bevallanátok ilyen helyzetben?
4 éve vagyunk együtt, és most a barátom elment egy fesztiválra, és úgy érzem, hogy titkol valamit. Szerintem volt egy egyéjszakás kalandja.Remélem, hogy ezt bevallaná, mert nem akarom, hogy átverjen. Inkább mondja meg, megoldjuk. Ti bevallanátok?
24N
Ja én elmondom hogy nem csalnám meg a barátnőmet, mert elítélem azokat akik hűtlenek. És mivel büszke személyiség vagyok ezért sosem tudnám ezt megtenni. Persze engem már csaltak meg 3 év után, de ettől független én sosem tenném meg fordítva. Lehet ezek a szavak, amit nem kell elhinni elég ha ezt csak én tudom:)
Amúgy kérdésre meg neked kell a barátodat ismerned, te tudod hogy megbízhatsz e benne vagy nem. Ha felmerül benned egy iylen kérdés akkor ott már gondok vannak.
22/F
Időpont ma 12:24
Valamelyest lehet igazad van, de ha megnézzük a kihült barátnőmmel való kapcsolatomat is azért hagytam el hogy "szabad" legyek.
Viszont annak ellenére, hogy ő szeretett, meg én nem, nem lett volna szívem megcsalni. (de lett volna rá lehetőségem, így a kihült érzelmek mellett ez is ok volt a szakításra).
Szerintem kérdezz rá. Ha ismered a barátodat (4 év alatt muszáj lenne), akkor ráfogsz jönni ha hazudik.
Ha csak egyszeri alkalom, akkor nem mondanám el. (Ennek a szexhiány lehet az oka.) Nem léptem még félre, de ilyen esetben biztosan nem mondanám el. Nincs értelme.
Ha van érzelmi kötődés, akkor szakítanék a barátnőmmel. Talán itt sem mondanám el, hogy félreléptem. Nincs értelme még több fájdalmat okozni.
Tehát ha nem vallja be, akkor szinte biztos, hogy megcsalt! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!