Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már valaki ilyen helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már valaki ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
7 éve vagyok párkapcsolatban,de beleszerettem egy másik férfiba. Nem csak szeretem hanem őrülten szeretem.
2013. jún. 28. 07:24
 1/6 anonim ***** válasza:
nem, hála az égnek hogy szingli vagyok.
2013. jún. 28. 07:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Biztos hogy volt már más is a történelemben ilyen helyzetben, nyugi!
2013. jún. 28. 08:06
 3/6 anonim válasza:
Nem, de ez várható volt. Egy idő után mindenki ráun a másikra. Ha boldogakarsz lenni ott hagyod a párod...:-)
2013. jún. 28. 08:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Áhhh de rossz ilyeneket olvasni. Remélem nem leszek ilyen helyzetben. Hány éves vagy?Szerintem is az a legjobb megoldás, hogy elhagyod a párod, mert így ő sem boldog.
2013. jún. 28. 08:26
 5/6 anonim ***** válasza:
szerintem kérdezd meg a párodat hogy mit gondol erről. kicsit gondolkodni is kéne, 7 év után ennyi?
2013. jún. 28. 08:29
 6/6 anonim ***** válasza:

A magikus 7. ev. Mindig a 7edik ev. Meg van irva, hogy ez a legsorsdöntöbb egy kapcsolatban, hat neked is bejött.

Amugy nem vagy egyedül. Hogy mit tehetsz? Elsönek is egy jo hideg zuhany, egy jo maszturbalas, hogy lehiggadj es hideg fejjel nezhesd magadat. Miutan a sok hormont es erzelmet lecsökkentetted amit az uj kapcsolat es a szituaci teremtett fogsz papirt es leirod, hogy miert szereted ezt a sracot, miert a masikat. Mit nem szeretsz ebben es abban. Es hogy mit kellene megbeszelni az aktualissal, hogy megint jo legyen.

Az a baj, hogy nem ismerjük a szereplöket. 7 ev nem mond semmit. Lehet az aktualis baratod a legrosszabb barat a vilagon, de te csak most jöttel ra, es menekülsz az elsö pasi karjaba. Vagy lehet az aktualis lenne a vilag legjobb ferje, akivel boldog lennel egesz eletedben, de az uj egy kisördög aki pontosan tudja hogyan csavarja el a fejedet minden mezes-mazos bokkal aki 1 honap utan kidob az agyabol, mert jön az uj aldozat.

Most mondhatod, hogy "ö sohasem", a legrosszabb, hogy nem hinnek neked, barmit is irsz, mert egy ilyen friss szerelmes idöszakban egy hormonokkal teli lany/pasi szava annyit er mint egy börtönböl szabadulni igerete.

Ezert ne itt varjal valaszt, mert neked egy olyan ember kell aki ismer teged/titeket, de megis külsös. (nem egy baratnö aki mar evek ota fut valamelyik pasid utan es most tök jo, mert kiturhat teged) Valaki aki kiegyensulyozott, boldog kapcsolatban van, söt, esetleg egy idösebb hazaspar akihez közelebb allsz es megbizol bennük. (az lenne a legjobb)

2013. jún. 28. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!