Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti bevallanátok a barátnőtöknek, hogy megcsaltátok, ha több éves kapcsolatról van szó, és szeretitek egymást?
Hát, első, Nálad ez a zseniális logikai csavar egyszerűen gyönyörű... egyrészt a kérdező sehol nem írta, hogy RÓLA van szó, meg hogy szereti a csaját (abba bele sem gondoltál, hogy lehet, hogy lány? :D). Az meg, hogy b.aszki, ha nem szereted, hazudhatsz neki agybafőbe, hát komám, f.asza vagy.
Amúgy kérdező, bocsánat az offét, én amúgy is lány vagyok, csak ez a válasz kiakasztott itt előttem.
ha valaki szerelmes nem csalja meg a másikat,ott már gondok vannak
a szokásos "részeg voltam,nem akartam" duma sem mentség,persze el lehet mondani,de az biztos hogyha együtt maradnak akkor is gondok lesznek,már nem lesz meg a bizalom a kapcsolatban
ha én szeretek valakit, nem csalom meg. Ha megcsalom akkor viszont tudom, hogy nem szerettem elégé, így nem kárhoztatom arra, hogy velem legyen és bízzon bennem, miközben nem érdemlem meg.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!