Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom van, mégis eszembe jut az exem. Mit tegyek?
5 hónapja van egy nagyon boldog párkapcsolatom, én 20 éves vagyok, a barátom 22 éves. Nagyon szeretjük egymást! Van azonban egy fájó pont, amin még nem tudtam túllépni...az előző kapcsolatom, ami 8 hónapja ért véget. Egy sokkal idősebb palival jöttem össze, aki akkor 38 volt, én akkor még 19...tehát majdnem 20 év különbség volt köztünk, és nagyon ragaszkodtam hozzá, ami róla nem mondható el. Tudom...apakomplexus. Először összejártunk, nem vettem komolyan, de teljesen elrabolta a szívemet és nagyon fájdalmas volt a szakítás! Azért volt fájó, mert direkt beszéltem vele, hogy most ez komoly kapcsolat lesz, vagy csak laza. Ő a komolyat választotta, így én is így álltam hozzá! Beengedtem a szívembe teljesen, és itt csesztem el.
Na...a lényeg, hogy azóta néhány levelet váltottunk összesen, de néha bazira hiányzik. :S Ez miért van?
Hogy léphetek ezen túl?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!