Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom már nem szeret, mégis együtt élünk, mit tegyek/mit tehetnék?
A történetem,egy kissé hosszú lesz,de azért szeretném leírni,hogy nagyobb legyen az összkép hogy megkíméljük egymást az olyan válaszoktól,ami kimerül annyiban,hogy"akkor hagyd el!"
6 éve élünk együtt,az első 3 évben minden jól ment.
Sajnos egy nagyon szegény családból származom,anyukám elhagyott minket,apám mióta az eszemet tudom,az alkohol rabja,volt hogy nem egyszer kezet emelt rám,egyedül egy bátyám van,aki annak idején (7-8 éves koromban) molesztált engem,erről a párom is tud.
Én jelenleg nagyon keveset keresek,sajnos annak idején nem volt lehetőségem tovább tanulni,17 éves korom óta dolgozom,viszont annak idején elvégeztem egy bolti eladói tanfolyamot,tehát ez a szakmám,és ebben is dolgozom,viszont minimálbérből,nekem van egy betegségem is,amire a fizetésem negyed el is megy gyógyszerekre.
A gondok igazából akkor kezdődtek,mikor a legelső megcsalásról tudomást szereztem,a páromat a saját szobánkban kaptam rajta egy másik nővel.
Én eleinte magamat hibáztattam,de már rájöttem,hogy úgy érzem én mindent megadtam neki,amit kért a szexben,kipróbáltuk,igyekeztem változatossá tenni a szexuális életünket....ez 2 éve történt.
Majd mikor féltékenykedtem,és megnéztem egyszer a telefonját,kaptam egy hatalmas pofont,de akkorát,hogy eleredt az orrom vére.Hetekig nem szóltunk egymáshoz.
Én már akkor el szerettem volna hagyni,de apámhoz,és a bátyámhoz semmi pénzért nem költöznék vissza.
Annyi pénzem pedig nincs hogy kivegyek egy albérletet,és még saját magamat is fenn tudjam tartani.
Talán dolgok egy évvel ezelőtt lettek a legdurvábbak,két szobás lakásban élünk,én azóta átköltöztem a másik szobába,ő jelenleg munkanélküli,és nyílt titok,hogy míg én dolgozom,más nőket hord fel magához....
Nem egyszer próbáltam vele beszélni,kibékülni,nyitni felé,de folyton azt mondja,hogy ő már nem szeret engem,nem tudja megindokolni miért,már nem vonzódik hozzám,utcára nem akar tenni,azt mondja,ha fizetek havi 28 ezret,+ rezsi felét (kb 16,)akkor maradhatok a másik szobában,ami elég messze van az övétől.Én próbálok jobban fizető állást találni,de mivel általában vasárnap is dolgozom+szabadnapom szinte évente párszor van,nem tudok állás interjúkra járni....meg ez a munkahely,ami jelenleg biztos az életemben.....
Ezért érzem azt,hogy én igazán szerencsés vagyok.
Jól fizető állásom van,magamat tartom el,jelenleg nem érdekelne semmilyen
tartós kapcsolat,nézzen ki akárhogy is a pasi.
Sosem szerettem másoktól függeni.
Nem azt mondom ezzel,hogy ez a te hibád,sajnos sok ilyen ismerősöm van,a szülők lesz.rták a jövőjüket,12 órában robotolnak a gyárban,szinte nevetsége összegekért.....
Sajnálom a helyzetedet....
Apud nem változott azóta?
A helyedben viszont én sem tudnék egy fedél alatt élni a bátyámmal......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!