Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnánk együtt lenni mégis?
volt egy srác akivel sokáig macska-egér játékot játszottunk egymással. aztán összejöttünk. de mindig volt valami kis apróság amin össze tudtunk veszni.. én 18 éves vagyok ő 25. így teljesen más a hozzáállásunk a dolgokhoz. én kicsit lazábban kezeltem mindent,de ettől függetlenül nem vettem félvállról semmit. próbáltam minden egyes elvárásának megfelelni. és mégis sikerült mindig összekapnunk valamin..
mikor egymással töltöttük az időnket akkor minden nagyon okés volt,semmi baj nem volt. de amint hazahozott vagy ő hazament kb azonnal sikerült vmin összekapni..
és 3 napja nagyon csúnyán összevesztünk. aztán végülis közös döntés volt a szakítás. de az a gond h egymásba szerettünk. minden porcikánkban érezzük h szeretjük egymást,de ez sem mehet így h kikészítjük egymást.
2 napja el kellett mennie dolgozni így nem fogjuk egymást látni,és megbezséltük h beszélni sem fogunk egy ideig hátha könnyebb lesz túltenni magunkat egymáson.
de az a helyzet hogy nem könnyebb. napról napra csak jobban hiányzik. elviselhetetlen h nem tudok róla semmit. nagyon szeretem őt. és tudom hogy ő is engem..
hogy tudnám visszaszerezni őt? kérlek segítsetek !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!