Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az hogy nem jó pasi mégis mindig van nője?
ja.. nekem is az exem ilyen volt.. mégis volt nője-én..
2013. júl. 2. 18:22
2/12 A kérdező kommentje:
De neki mindig van! Olyan nincs hogy egyedül legyen. Egyik csajról ugrik át a másikra. Egy nem jön össze, rá pár nappal már van más akit fűzöget. Sőt, mikor engem puhított, közben is volt más velem párhuzamosan. Az sem jött neki össze, akkor jött egy másik és vele van most is. 1 hónap alatt 3 lánnyal is próbálkozott.
2013. júl. 2. 18:24
Pl. kisugárzás, viselkedés, "kapcsolatteremtő készség". Én is ismertem egy ilyen srácot, elsőre nem tűnt egy helyes gyereknek, de olyan dumája volt, hogy másfél hónap után már attól benedvesedtem, hogy rámnézett... xD
2013. júl. 2. 18:26
Talán az a titka, hogy magasról tesz rá, hogy nem jó pasi,meg kampós orra van stb. Oda mer menni a csajokhoz,beszélget velük, magyarul nem szarja magát össze egy csaj jelenlétében, nem olyan személyiségre, mint az itt siránkozók többsége.
2013. júl. 2. 18:27
Vagy stílusa van, vagy pénze.
2013. júl. 2. 18:28
7/12 A kérdező kommentje:
Detto ez volt! :D
És az a vicc hogy elhívott randira, tetszett de mégsem. Mondom ebből csak haverság lesz talán, mert nem jött be. De amúgy jófej volt, jókat dumáltunk, kedves volt, megtalálta hozzám az utat. 3. randiról már új jöttem el hogy "Jesszusom nekem kell ez a pasi" :D én is kb benedvesedtem tőle ha rá gondoltam, mennyiszer elképzeltem hogy de szívesen szexelnék vele. Csak aztán meg átbillent a dolog és én akartam őt, ő meg engem már nem. Jó, mondjuk csak d*gni akart volna.
Stilusa mindenképpen. A pénz nem annyira fontos, max csak annyira, h azért ne a csaj fizessen mindent, hanem legalább felesben menjen a zehhelés..:) amúgy meg innen is látszik, h nem a külső a fontos.
2013. júl. 2. 18:30
Igen, a kisugárzás, meg az, hogy bárkivel, bármilyen helyzetben meg tudja találni a közös nevezőt. Nekem is az exem ilyen. Eleinte nem tetszett külsőre, de már az első találkozáskor megfogott benne valami, és meg is szépült a szememben. 3 hét múlva összejöttünk, és 3 évig együtt voltunk. A mai napig azt veszem észre, hogy folyton van valakije, pedig azóta csúnyább lett (nem vagyok elfogult, ismerősök is mondták már).
2013. júl. 2. 18:45
10/12 A kérdező kommentje:
Nem, engem nem érdekelt a pénze. Oké, jól esett mikor meghívott egy fagyira vagy egy kólára de mindig mondtam hogy "De fizetem a sajátom" de ő nem engedte. Jól esett na.
Amúgy igen, mindenkivel megtalálja a közös hangot tényleg. Én egy visszafogottabb típus vagyok, velem akkor jófiú stílust vett fel. Olyan kis cuki fiú volt. Egy csaj akivel régebben járt ő egy ilyen nagy szájú csaj volt, vele gondolom olyan volt. Sok-sok haverja is van. Hát jah....Jajj nagyon rá vagyok még most is indulva :DD
Kapcsolódó kérdések: