Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerre két sráccal "járok", most mégis mi legyen?
Mind a kettő tud a másikról, de mindketten úgy veszik, hogy velük vagyok együtt (pedig elmondtam ezerszer, hogy egyikőjükkel se).
Már többször ki akartam lépni ebből a helyzetből, de mindig visszatérnek hozzám, én pedig nem tudok egyikről se lemondani.
Tudom, hogy ez nagyon szánalmas és undorító, sose gondoltam volna, hogy valaha ilyen helyzetbe kerülök, de mégis hogy lehetne dönteni, hogy ki kell nekem?
Nagyjából 7-8 hónapja van ez így.
Ismerem én is a mondást, hogyha az elsőt szeretném, akkor a másik nem tetszett volna meg, tehát válasszam a másodikat... de itt ez annyira nem állja meg a helyét, ugyanazon a héten kezdődött mindkettőjükkel a randizás, és eléggé párhuzamosan alakult. És mindkettőjükben van rengeteg olyan dolog, ami az ideálom, viszont ezek nem ugyanazok a tulajdonságok...
22L
Hagyd ott mindkettőt, keress egy harmadikat, hiszen egyiket sem szereted. Amiről te írsz, az vonzódás, nem szerelem, a szerelem nem tűr meg másikat.
És én a helyedben kicsit hanyagolnám a párkapcsolat témát, ha csak ennyit jelent neked, hogy "mindkettő az ideálod.."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!