Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki hogyan kezelte vagy kezelné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hogyan kezelte vagy kezelné ha a párja (akiről úgy érezte megtalálta az igazit) drogozni kezd, kimaradozik éjjeleket, hazudozni kezd stb? 30L

Figyelt kérdés
2013. júl. 3. 17:14
1 2
 11/13 Lakatos Facebook ***** válasza:
Én annyit tudok neked tanácsolni, hogy próbáldd meg azt elérni, hogy magától jöjjön rá arra, hogy neki erre nincs szüksége és kiegyensúlyozottabb és boldogabb lenne nélküle. Semmiféleképpen ne állítsdd választás elé és ne az legyen a célod, hogy miattad tegye le, mert az csak ideig-óráig fog tartani és nem azért, mert nem szeret, hanem, mert a drogosok sajnos ilyenek. Próbáldd meg úgy eltölteni vele az időt, hogy rájöjjön, bologab az élete józanul, mint becuccozva. Nem lesz könnyű menet sajnos, azt sem tudnám megmondani meddig tart és az sem biztos, hogy egyáltalán sikerül. Igazából minden az ő elhatározásán múlik, te csak egy kis segítséget nyújthatsz ebben, de ha vissza akarod kapni a párod, akkor meg kell próbálnod türelmesen és toleránsan rávezetni a helyes útra. Sok sikert kívánok hozzá!
2013. júl. 3. 17:54
 12/13 anonim ***** válasza:
Olyan, mint egy gyerek. Rosszat csinál, hogy utána anyucival elbeszélgessen.
2013. júl. 3. 18:05
 13/13 anonim ***** válasza:
Szia! Én is hasonló cipőben járok... És nem tudom mit csináljak. Nagyon szeretem őt, de ez így nem mehet tovább! Már egy éve ígérgeti, hogy abbahagyja (fű+ecstasy), de nem bírja. Először magamat hibáztattam, azt hittem nem kap meg tőlem mindent, nem elég boldog mellettem, de rá kellett jönnöm, hogy ez egy nagy tévedés. Tegnap betelt a pohár, és összecsomagoltam a ruháit, hazaküldtem a párom. De nagyon hiányzik, és azon gondolkodom, hogy megpróbálhatnánk újra.. Mikor megismertem, már akkor is drogozott, ezt nem tudtam róla, de hamar rájöttem. Megbeszéltük a dolgot, és megígérte számtalanszor, hogy leteszi. Két hónapja eljegyzett, nem is volt semmi baj. De már nem jár haza esténként, helyette a haverjaival lóg... Szerintetek adjak még egy esélyt? Vagy ha ennyi idő alatt nem sikerült leszoknia, nagy valószínűséggel már nem is fog..? 14 évesen kezdte, most 26 éves. Segítsetek kérlek! 19/L
2013. aug. 28. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!