Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogyan kezelte vagy kezelné ha a párja (akiről úgy érezte megtalálta az igazit) drogozni kezd, kimaradozik éjjeleket, hazudozni kezd stb? 30L
Figyelt kérdés
2013. júl. 3. 17:14
1/13 anonim válasza:
Drogozás? Rövid úton repülne. Nálam megbocsáthatatlan.
3/13 A kérdező kommentje:
Akkor is repülne ha már eljegyzett volna?
2013. júl. 3. 17:21
4/13 anonim válasza:
Ha szeretitek egymást, a párodnak szüksége lehet atámogatásodra a nehéz időkben. Tudniillik, ha valami elromlik, inkább megjavítani, mint eldobni kell. De Te tudod.
5/13 A kérdező kommentje:
Nekem ő volt az igazi. És akkor most mindent előről kezdeni...ez annyira gáz.
2013. júl. 3. 17:22
6/13 A kérdező kommentje:
tavaly februárban kezdődtek a problémák. Akkor néha néha beszedett ezt azt. Aztán eldurvult. Mindent megtettem, annyira rosszul érzem magam...
2013. júl. 3. 17:24
7/13 zoliba' válasza:
csak bulikban eszik,v 1-2 utca beficcen hétköznap is? Te miért nem vagy vele,ha bulizni megy? Okoz problémát neki a munkahelyén? Anyagilag? Veled foglalkozik? Megver? Megcsal? Lettek mostanában új haverjai? Ezeket tudni kéne,fontos infók. Talán segíthetek. 35-f
8/13 anonim válasza:
az igazit?? a párod helyében még jobban szétküldeném magam
Egyébként visszafogottsággal és őszinte (nem filmbeli eltúlzott drámás jelenetekkel, mert úgy elveszted, ez tuti) érzelmekkel, nem manipulációval, hanem csak annyira ahogy tényleg félted (ha ez van). Ha az őszinte dolgaiddal nem tudsz rá hatni (hidegen hagyja) akkor magának való lett és akkor ott a vége, mint a botnak.
peace :)
9/13 A kérdező kommentje:
Nem buliban csinálja. Egyszerűen csak elmegy otthonról. azt mondja nemsokára jön, vagy haza sem jön a munkából, kikapcsolja a telefont és egyedül elmegy cuccozni. Aztán előbb utóbb mikor bekapcsolja a telót elérem, aztán vagy hazajön magától vagy én szedem össze valahol. Akkor nincs olyan állapotban hogy beszéljünk, aztán másnap mindig leülünk, hogy miért csinálta, mi a gond, stb., amire mindig az a válasz, hogy nincs baja, csak jól akarta érezni magát. Aztán megbánja, igér fűt fát, aztán kezdődik minden előről. Érzem hogy szeret, de az nem elég, vagy nem szeret annyira, hogy letegye értem. Soha nem bántott, jó ember, olyan akire váhytam mindig, amig ez el nem kezdődött.
2013. júl. 3. 17:39
10/13 A kérdező kommentje:
Van köztetek olyan, aki volt hasonló szituban és a párja "megjavult" ?
2013. júl. 3. 17:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!