Az unokatesóm 6 hónapja kapcsolatban van és azt mondja megtalálta az igazit. Gáz vagyok hogy nekem nincs senkim?
1. Az élet értelme nem a párkapcsolat.
2. Ti fogadást kötöttetek, vagy versenyeztek, vagy miért számít az ő párkapcsolata neked?
Én mindig azt mondtam, hogy nem akkor van meg az igazi, amikor megismerkedünk, hanem akkor, amikor együtt éljük le az életünket boldogságban. Addig minden megtörténhet még, fél év pedig semmi egy kapcsolatban. Egy kapcsolat eleje természetesen felhőtlen, ami annak köszönhető, hogy a felek kínosan elrejtik egymás elől a hibáikat. Amint a felhőtlen szakasz elmúlik, a hibák is előjönnek. Na EKKOR derül ki, hogy mennyire igazi is az igazi.
Időd mint a tenger, 22 éves vagy, az igazit meg bármikor meg lehet találni.
Az elsőnek nincs igaza. Az élet értelme igen is a párkapcsolat. Ha nem az akkor mégis mi? A pénz és a karrier?
No de mindegy, ne keseredj el, én is 22 évesen találtam meg az igazit. Még van időd. Viszont az unokatesód miatt ne érezd úgy ,hogy le vagy maradva. Attól, hogy ő előbb találta meg, még te nem maradtál le semmiről. Talán közel áll hozzád, azért hiszed azt, hogy lépést kellene tartanod vele, de az a baj, hogy ha erre koncentrálsz és erőlteted, annál inkább nem fog jönni. Ne leutánozni akard az életét, ne legyen ő minta. Éld az életed, legyél laza, mert úgy a pasik is könnyebben tapadnak. Ez most majdnem olyan, mintha azt mondanád: áhh ő már megtalálta, nekem végem, én már nem fogom. Sőt, az sem biztos, hogy neki ő az igazi, bár kívánom a legjobbakat, de 6 hónap az még nem mérvadó. Volt KOMOLY 4-5 pasija? Ha komoly lett volna, akkor nem lett volna tiszavirág életű. Nekem is volt 22 éves koromig kb 3-4 pasim, de hogy komoly lett volna? vicc így utólag. Ha az ember szerelmes, akkor véresen komolyan veszi, de nem attól fog eljönni az igazi, hogy előtte már 10 pasival keféltél. Szerintem ne zárkózz el a témától, inkább beszélgess vele erről. Legyél lélekbúvár, tanulhatsz tőle legyen az jó vagy rossz, ne dugd a fejed a homokba.
nem vagy gáz, csatlakozz a singlik boldog és szabad világához. :)
Vedd észre mennyi előnye van, hogy független vagy. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!