A 2 unokatesóm megtalálta a párját, én meg nem. A
rokonoknak ezt miért kell mindig felhozniuk?
2012. ápr. 1. 22:38
Nem kell foglalkozni a beszólásokkal.
2012. ápr. 1. 22:42
Hány éves vagy? Nálunk is gyakran megy ez. Ilyenkor a szülőknek kicsit gáz, hogy az ő csemetéjük még "gyereknek" számolják. Amúgy nem olyan biztos hogy együtt maradnak. A nagymamák meg már szinte vénlányként kezelnek ha nincs barátod:S Anyukámnak a szomszéd néni szolt be valamit ez miatt. Hogy hogyhogy még nincs barátom nekem se és a nővéremnek se és hogy mi lesz velünk így stb. Hát, semmi. Szerintem. Nekem se jó érzés de elhallgatom mert nekem egyelőre ezt dobta a gép.. :) 22l
2012. ápr. 1. 22:47
4/17 A kérdező kommentje:
Csak olyan rosszul esik...Amúgyis idegesít ez a téma, és ha nem hozzák fel akkor is szr érzés, de még emlékeztetnek is.
Amúgy 23 leszek a nyáron, már vénlánynak számítok. Anyukám 25 volt mikor férjhez ment, de kb erőszakkal házasodott a nyomás miatt. El is vált 2 év után, mert a pasas nem szerette őt.
5/17 A kérdező kommentje:
Mármint a család szemében vagyok vénlány. Na jó, azért tényleg ritka a környezetemben a velem egykorúaknál, hogy ne legyenek kapcsolatban. A gimis osztálytársaimnak vagy több éves kapcsolatuk van, vagy mindig éppen aktuálisan van valakijük pár hónapig.
Szerintem azzal, hogy ők is "ripsz-ropsz megtalálták a párjukat", téged akarnak biztatni. Én nem hiszem, hogy rossz indulatúak lennének, inkább csak örülnék a két pár boldogságának. Ha szereted az unokatestvéreid, akkor neked is velük együtt kéne örülnöd, nem pedig irigykedni rájuk.
2012. ápr. 1. 22:59
Ne foglalkozz velük. Mi garantálja,hogy együtt maradnak? Semmi... az ilyesmi nem így működik. Most akkor mondjam én is,hogy szintén 23 évesen nincs senkim,és senki olyan nem volt,akit bemutathattam volna a családomnak,de a 19 éves unokahúgomnak már egyéves gyermeke van. Sokszor megkaptam,hogy nekem is így kellene élnem. Aztán kiderült,hogy a nagy boldogság közepette a férfi "véletlenül" teherbe ejtett egy másik nőt. Azóta nem igazán piszkálnak engem. Ennyit erről...
2012. ápr. 1. 23:04
Nem tudom ki pontozott le mindenkit de eléggé el lehet tévedve már itt.
2012. ápr. 1. 23:21
hát ebben én sem azt látom hogy téged piszkálnak, persze nem hallottam miket mondanak pontosan meg hogyan, de most attól, hogy ez a téma, hogy ők boldogok te ne érezd már rosszul magad.
örülj te is hogy az unokatesóid örülnek, nincs abban semmi ha arról beszélnek milyen szerelmesek, gondolom voltál már teis szerelmes, olyankor tényleg mindenki a szerelméről beszél állandóan :D
most ez meg közhely de attól igaz, hogy neked is lesz párod, akit szeretsz és viszont, csak lehet később. én 25 évesen találtam meg az igazit :)
2012. ápr. 1. 23:31
A 3. vagyok. Hát engem havonta emlékeztet rá valaki. Komolyan, ha elfeledkezem róla biztos jön megint egy vita ez miatt. Már kérdést is tettem fel rosszabb pillanatomban mert már nem tudtam eldönteni hogy most én vagyok ekkora lúzer vagy csak a szülők nyomnak ennyire:S Sőt, már anyukámnak is szóltam nem egyszer hogy szálljon már le a témáról de csak az hogy:"bezzeg ennek is van meg már ez is milyen régóta együtt van azzal stb.." Ezt csak elviselni lehet sajna. Remélem azért nem nyomnak bele egyikünket se valami rossz kapcsolatba:S A nem tudom hányas válaszolónak pedig, aki írta hogy örülnie kéne hogy ők boldogok, a kérdező nem írta hogy nem örül. Megnézném én azt a nőt, férfit aki a helyében feltörő örömmel ujjongana hogy összehasonlítják velük és ha a feje tetejére is áll akkor is ő a rosszabb. Nem lehet. Tudatban örül neki, de a szíve szerintem mindenkinek fáj ilyenkor hogy nekem mikor? Nekem miért nem? stb..
2012. ápr. 1. 23:35
Kapcsolódó kérdések: