Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A 2 unokatesóm megtalálta a...

A 2 unokatesóm megtalálta a párját, én meg nem. A rokonoknak ezt miért kell mindig felhozniuk?

Figyelt kérdés
A fiú unokatesóm 26 éves, 3 éve van együtt a barátnőjével, együtt is laknak. A lány 23 éves, 5 hónapja van együtt a barátjával, ők is kb összeköltöztek már. Bármikor összejön a család az a téma hogy X meg Y milyen jól megvan a párjukkal, "már lassan biztos esküvő lesz meg gyerekek", meg hogy "látod? olyan ripsz-ropsz megtalálták a párjukat ők már együtt is maradnak". Nekem meg nincs senkim...Múltkor is azt ecsetelt a lány hogy ő az igazi, soha sem volt még ilyen szerelmes stb...
2012. ápr. 1. 22:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
94%
Gondolj arra, hogy mindig az nevet legjobban, aki utoljára nevet:) Biztos vagyok benne, hogy Te leszel a legeslegboldogabb, amikor neked is eljön az igazi:) Másfelől meg hadd fecsegjenek csak a rokonok. Nem láthattok a kapcsolataik mögé. Most nálunk is mindenki az egyik rokonlányt ajnározza, mondván megfogta az Isten lábát (gazdag külföldi faszi, aki majd megőrül érte, úgy imádja-én éppenséggel tudom, hogy unokatesóm nem szereti igazán, főleg rátartiságból van vele, amúgy szar a szex a pasassal neki) engem meg lesajnálnak. Hát ezt a fajta "boldogságot" én inkább nem irigylem:D
2012. ápr. 1. 23:36
 12/17 anonim ***** válasza:
61%
Aztán majd mikor válnak, akkor hol lesz a rokon?! Csak az a szomorú, hogy "nem lehet" a rokon szemébe mondani, hogy "ne más faszával verd a csalánt"... Nálunk is van ilyen rokon, aki állandóan keríteni akar... fúúú ...
2012. ápr. 2. 00:05
 13/17 anonim ***** válasza:

5 hónap után összeköltözni azért elég elkapkodott szvsz... lehet, hogy unokatesódat meg ebbe hajszolták bele a rokonok.

nincs valami, amiben te értél el többet, mint ők? Mert akkor felhozhatnád azt. (állás, jogsi, diploma, stb.)

2012. ápr. 2. 00:08
 14/17 anonim ***** válasza:

TE is megtalálod:) Addig is próbálj örvendeni a boldogságuknak :)

Szerintem sem rosszindulatból hozzák fel, mondjuk elég tapintatlanság :-S

2012. ápr. 2. 07:52
 15/17 anonim ***** válasza:

Te is megtalálod nyugi!Én látom a saját családomon, hogy mindenkinek sz*r a házassága konkrétan!Egy unokatesóm volt képes elválni,a többi maradt egy rossz házasságban!Szüleim ugyanúgy,nagynénéim,nagybátyáim szintúgy!

Hát kössz én ebből nem kérek!Egy embert mutattam be eddig a családnak,és az rosszabb volt,mint az ,hogy mindig mondom, hogy nincs senkim.Meg mi közük hozzá?Ne akarjanak már rólam pletykálni!

2012. ápr. 2. 10:10
 16/17 anonim ***** válasza:
Én egy pár évvel idősebb vagyok nálad. De nálunk is ez van. Én ilyenkor fel szoktam hozni példának azt az unokatesómat, aki ugyan férjhez ment 20 évesen, de el is vált 22 évesen. Erre meg azt szokták mondani, hogy "De legalább már volt házas!". Na erre nem igazán tudok mit felelni, mert mennyivel jobb az, aki volt házas, de elvált, mint az aki még nem volt házas? Úgyhogy vannak ilyen családtagok, sajnos.
2012. ápr. 2. 11:14
 17/17 anonim ***** válasza:

Mi lett veled kérdező?

Aki később olvassa: ez csak ilyen cseverészés, ne vegyétek magatokra. Azért veszitek sajnos magatokra, mert ti magatok érzitek, hogy zavar.

2021. szept. 16. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!