Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasság elötti csók? Szabad, nem szabad?
Egy fiatal keresztény srác vagyok és nem rég megismertem egy lányt aki szintén keresztény. Mind a ketten járunk gyülekezetbe (másikba) , az egyetlen különbség hogy neki az egész családja keresztény , nálunk csak én. Már 3 randink volt és úgy éreztem meg van a közös vonzalom ezért meg akartam csókolni de mint kiderült utólag ő és a családja nem támogatják a házasság elötti csókot ! Nos azt még megértem és tartom is hogy házasság elött nincs szex mert ez le van írva a bibliában több utalással is de olyanról nem tudok hogy mért ne csókolózhatna egy pár. Úgy hiszem hogy emberi lényekként , keresztényeknek meg fölleg legyen annyi önuralmunk hogy nem megyünk tovább , nem vagyunk állatok akik az ösztöneiknek engedelmeskednek ! Ráadásul szerintem nem normális ha az alábbi sorrednben történnek a dolgok : ismerkedés--->>házasság
a normális ez volna szerintem : ismerkedés ---> párkapcsolat---> együttélés---> házasság
Nekem egyszerűen túl gyors ez a váltás , túl radikális !!! Kérlek segítsetek mit tegyek , igazuk van vagy nem ?
az egész keresztény egyház maga a józan ész hiánya .
Csináljatok bármit nyugodtan, ha úgy érzitek. Ez már nem a középkor
# 21!
Öcsi, de nem tudsz alapvető fogalmak között különbséget tenni. A szex és a közösülés nem ugyanazt jelenti.
# 25!
Látom magyarul sem tudsz.
Ha ostobaságot ismételsz, attól még nem lesz igazad.
Nem is hiszem, hogy lenne érelme veled vitatkozni, mert úgysem fognád fel. De azt kívánom, hogy ha egyszer lesz egy nem jpg keresztnevű barátnőd, akkor mondd neki, hogy nyugodtan csókolózzon másokkal, hiszen az még nem szex. Bátorítsd abban is, hogy a melleit és a meztelen fenekét csókolgassák, hiszen ez sem szex, nincs ezekben semmi kivetni való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!