Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Házasság elötti csók? Szabad,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasság elötti csók? Szabad, nem szabad?

Figyelt kérdés

Egy fiatal keresztény srác vagyok és nem rég megismertem egy lányt aki szintén keresztény. Mind a ketten járunk gyülekezetbe (másikba) , az egyetlen különbség hogy neki az egész családja keresztény , nálunk csak én. Már 3 randink volt és úgy éreztem meg van a közös vonzalom ezért meg akartam csókolni de mint kiderült utólag ő és a családja nem támogatják a házasság elötti csókot ! Nos azt még megértem és tartom is hogy házasság elött nincs szex mert ez le van írva a bibliában több utalással is de olyanról nem tudok hogy mért ne csókolózhatna egy pár. Úgy hiszem hogy emberi lényekként , keresztényeknek meg fölleg legyen annyi önuralmunk hogy nem megyünk tovább , nem vagyunk állatok akik az ösztöneiknek engedelmeskednek ! Ráadásul szerintem nem normális ha az alábbi sorrednben történnek a dolgok : ismerkedés--->>házasság

a normális ez volna szerintem : ismerkedés ---> párkapcsolat---> együttélés---> házasság

Nekem egyszerűen túl gyors ez a váltás , túl radikális !!! Kérlek segítsetek mit tegyek , igazuk van vagy nem ?

2013. jún. 28. 23:41
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

Hát haver... keresztények vagytok...

Én a lányommal azért ezt nem csinálnám, csak minden fiújavan elbeszélgetnék, hogy mit is akar meg ki is akarja.

Ez kb olyan mintha meg lenne kötve az ágyhoz. És ha nem megy a kémia? Szerintem nem kellene egyből házasodni...

2013. jún. 28. 23:59
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy jó keresztény lány ismerősöm. Második randin úgy lecummantotta a komát, hogy azóta is mesélik.
2013. jún. 29. 00:00
 13/34 A kérdező kommentje:
utolsó abszolút egyet értek , kizárt hogy ezért elvegyek egy lányt akármilyen szép , akármilyen szimpatikus ... sajnos ez már elvakultság , a józan ész hiánya ! majd megpróbálok tárgyalni a szülőkkel mert az ő szájukból még nem hallottam ezt , minden esetre elég szomorú lenne ha ilyenen úszna el a dolog...: (
2013. jún. 29. 00:00
 14/34 anonim ***** válasza:
75%

Rossz hírem van: a csók is szex.

Viszont az is hülyeség, hogy a házasság előtt nem fekszel le vele. A szex nagyon fontos része egy kapcsolatnak. Ha egyik fél nem azt nyújtja, amit a másik igényel, akkor egész életére meg van vonva tőle a legfőbb örömforrás.

2013. jún. 29. 00:04
 15/34 anonim ***** válasza:
Beszélgess a szüleivel, de szerintem simán megcsókolhatnád a lányt, persze, közelíts fnoman, szerinted visszautasítana? Gondolom úgy sincsenek a nyomotokban a szülők, ha találkoztok...Illetve elmondhatod neki, hogy te teljesen tiszteletben tartod őt, és a vallást, és ezzel még nem sértetek szabályt...
2013. jún. 29. 00:05
 16/34 anonim ***** válasza:
100%

Mielőtt megveszel egy autót,vidd el el körre !

Ez aranyszabály ! Főleg.

2013. jún. 29. 00:07
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
Különben erről hitlesen egy plébánossal tudnál még beszélgetni.
2013. jún. 29. 00:09
 18/34 anonim ***** válasza:

Keress egy normális csajt. Ha van türelmed végigolvasni, itt egy true story egy vallásos csajról:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__4408..

Utána dönts, hogy kell ez neked vagy sem.

2013. jún. 29. 00:41
 19/34 anonim ***** válasza:
100%

azt hittem ez egy troll kérdés lesz :D

de nem az, szal így még durvább

2013. jún. 29. 03:07
 20/34 anonim ***** válasza:

Türelmetlen vagy. Csak a harmadik randinál tartotok... Adj neki időt. Ha működik a kémia (azaz szerelmesek vagytok), nincs az alány, akine adná oda magát mindenféle elveivel szemben. Ha mégis, akkor gáz van -- de ezt még ráérsz megtudni. Hova sietsz?

(A Biblia nem tiltja a házasság előtti szexet.)

2013. jún. 29. 06:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!