Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Házasság elötti csók? Szabad,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasság elötti csók? Szabad, nem szabad?

Figyelt kérdés

Egy fiatal keresztény srác vagyok és nem rég megismertem egy lányt aki szintén keresztény. Mind a ketten járunk gyülekezetbe (másikba) , az egyetlen különbség hogy neki az egész családja keresztény , nálunk csak én. Már 3 randink volt és úgy éreztem meg van a közös vonzalom ezért meg akartam csókolni de mint kiderült utólag ő és a családja nem támogatják a házasság elötti csókot ! Nos azt még megértem és tartom is hogy házasság elött nincs szex mert ez le van írva a bibliában több utalással is de olyanról nem tudok hogy mért ne csókolózhatna egy pár. Úgy hiszem hogy emberi lényekként , keresztényeknek meg fölleg legyen annyi önuralmunk hogy nem megyünk tovább , nem vagyunk állatok akik az ösztöneiknek engedelmeskednek ! Ráadásul szerintem nem normális ha az alábbi sorrednben történnek a dolgok : ismerkedés--->>házasság

a normális ez volna szerintem : ismerkedés ---> párkapcsolat---> együttélés---> házasság

Nekem egyszerűen túl gyors ez a váltás , túl radikális !!! Kérlek segítsetek mit tegyek , igazuk van vagy nem ?

2013. jún. 28. 23:41
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%
A csók még szabad szerintem, ha a szex nem is.
2013. jún. 28. 23:43
 2/34 anonim ***** válasza:

Szerintem ez elég hülyeség, hogy még csók sem ... O_O

:/

Én biztos, nem bírnám ki!

2013. jún. 28. 23:43
 3/34 anonim ***** válasza:
Véleményem szerint ez kissé durva...a csók szerintem beleférne! Szerintem jól gondolod a dolgokat csak az együttélést nehéz úgy kivitelezni, hogy ne legyen szexuális kapcsolat!
2013. jún. 28. 23:45
 4/34 anonim ***** válasza:
100%

úgy hülyeség, ahogy van.

vidd be egy gazosba oszt húzd meg a haját.

2013. jún. 28. 23:46
 5/34 anonim ***** válasza:
csókolózni lehet :D
2013. jún. 28. 23:46
 6/34 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok?
2013. jún. 28. 23:47
 7/34 anonim ***** válasza:
Lehet csókolozni házasság elött, de az a család nem normális. A vallás hitük károssá tette az agyukat. Mi történe, ha a lány félrelép és lefekszk valakivel? Jaj bocsi lesz? Te meg meg se csókolhattad-.-" Nem a Bibliával van a baj hanem az egész családdal akiről mesélsz.
2013. jún. 28. 23:50
 8/34 anonim ***** válasza:

Szép dolog ez az egész, amit leírtál, de mit kezd egymással két ilyen tapasztalatlan ember, miután házasságot kötött? És egyáltalán nem biztos, hogy passzoltok- e egymáshoz méretileg stb. És ha nem, akkor örökre boldogtalanok lesztek? Elválni sem lehet.

Mindenesetre szerintem csókolózni szabad.

2013. jún. 28. 23:53
 9/34 A kérdező kommentje:
19 , sajnálnám a dolgot ...szegény lányt meg fölleg mert látom rajta hogy vonzódik hozzám és én is hozzá Sok keresztény családot ismerek de ilyenről még csak nem is hallottam !!!
2013. jún. 28. 23:53
 10/34 anonim ***** válasza:
Nincs igazuk, és szerintem nem fog találni olyan férfit, aki elveszi feleségül pár beszélgetés után...Ez azért irreális! Ha nektek úgy megfelel, hogy házasságig nincs szex, oké, de azért annyira túlzásba sem kell vinni ezt az önmegtartóztatást, hogy egy csókot sem szabadjon adni!
2013. jún. 28. 23:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!