Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasság elötti csók? Szabad, nem szabad?
Egy fiatal keresztény srác vagyok és nem rég megismertem egy lányt aki szintén keresztény. Mind a ketten járunk gyülekezetbe (másikba) , az egyetlen különbség hogy neki az egész családja keresztény , nálunk csak én. Már 3 randink volt és úgy éreztem meg van a közös vonzalom ezért meg akartam csókolni de mint kiderült utólag ő és a családja nem támogatják a házasság elötti csókot ! Nos azt még megértem és tartom is hogy házasság elött nincs szex mert ez le van írva a bibliában több utalással is de olyanról nem tudok hogy mért ne csókolózhatna egy pár. Úgy hiszem hogy emberi lényekként , keresztényeknek meg fölleg legyen annyi önuralmunk hogy nem megyünk tovább , nem vagyunk állatok akik az ösztöneiknek engedelmeskednek ! Ráadásul szerintem nem normális ha az alábbi sorrednben történnek a dolgok : ismerkedés--->>házasság
a normális ez volna szerintem : ismerkedés ---> párkapcsolat---> együttélés---> házasság
Nekem egyszerűen túl gyors ez a váltás , túl radikális !!! Kérlek segítsetek mit tegyek , igazuk van vagy nem ?
Te egy gépelési hibára hivatkozol, miközben valódi helyesírási hibákat vétesz és komoly szövegértelmezési gondjaid vannak.
Csendben megjegyzem, hogy érdemben még egyik megjegyzésemre sem reagáltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!