Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Mindenki belém szeret!
Jó, tudom hencegésnek hangzik, de nem annak szántam, és tudom, most mindenki lefújjog, hogy de prűd vagyok.
Lényeg:
Volt egy több évig tartó kapcsolatom, aminek vége lett. Ez idő alatt a társadalmi életem 0 lett, mert minden fiú utánam futkosott, mert szeretem a sört, a pc játékokat, tudom hogy mi a nő szerepe az életben a férfi mellett,stb, (nem sorolom, mert akkor meg megkapom azt, hogy dicsekszek magamra..)
És, lányokkal sose jöttem ki, csak fiúkkal tudtam elbeszélgetni, a fociról, kocsikról, tudományokról, életről.
Mit tegyek? 4 fal közé vagyok beburkolva, hogy ne ismerkedjek meg emberekkel, de még neten is mindenki csak azt akarja, járjak vele. Nem értik meg, hogy nekem az első barátom marad az utolsó is, pedig már vége vele. Így is teljesen magányos vagyok, de most már a neten se ismerkedjek? Pedig 1értelműen kimondom, hogy csak barátság.
Bújjak el az erdőbe, és valljam Rousseau elveit?
Még egy dolog: mint írtam, én is ez a személyiség típus vagyok, mint Te (kérdező), csak 10 évvel idősebb prototípus :D
És bár kellett hozzá idő, mégis megtaláltam azokat az embereket, akik nincsenek mókuskerékben, akikkel jól érzem magam, tudnak élni, de mély érzéseik vannak, és megértenek.
Én szeretek velük lógni, és időt tölteni :) Azóta nem fáj a magány, nincsenek hamleti érzések bennem :) Sokkal nyitottabb lettem a világra, és jól érzem magam :)
Tény, hogy soha nem fogok beállni a sorba, és nem tudom magam elképzelni egy "átlagos" életvitelben, nem is kell :) Mert olyan szakmát és munkát választottam, és olyan partnert, akivel jól érzem magam :)
Ne csináld!
Inkább teremts neki értelmet :) Indíts új lapot.
A leírásod alapján én bizony nem szeretnék beléd, nagyon gyerekes a gondolkodásod: "Nem értik meg, hogy nekem az első barátom marad az utolsó is, pedig már vége vele."
Ez nagyon béna, gagyi duma.
"Nem értik meg, hogy nekem az első barátom marad az utolsó is, pedig már vége vele"
-jah persze biztos bírni fogod... ez elég gyerekesen hangzott. de ha most szakítottál akkor érthető
f19
Azért szerelmes beléd mindenki mert kevés ilyen lány létezik aki oda van a fiús dolgokért, vagy a pc játékokért.
Te vagy minden kocka fiú meg minden fiú álma.
(még az enyém is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!