Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért szeret mindenki arról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeret mindenki arról beszélni, hogy nekem épp ki tetszik vagy, hogy kivel járok?

Figyelt kérdés
2010. jan. 26. 15:23
 1/9 anonim ***** válasza:
téma amin tudnak csámcsogni. nem csak téged beszélnek ki nyugi,mégha te így is veszed észre :D
2010. jan. 26. 15:25
 2/9 A kérdező kommentje:
pedig sztem csak engem és már nagyon nagyon unom...
2010. jan. 26. 15:27
 3/9 anonim ***** válasza:
Mert jó vagy, mindenkinek kellesz, irigykednek.:)
2010. jan. 26. 15:27
 4/9 anonim ***** válasza:

az első vagyok...

ha unod ne mondd el senkinek hogy ki tetszik és ha érdekli őket hogy kivel jársz azt se :D ha annyira érdekli őket majd rájönnek :)

2010. jan. 26. 15:29
 5/9 A kérdező kommentje:
Annyira jó nem vagyok...am elöbb utóbb mindig kiderül,h éppen ki tetszik. Pedig nem is vagyok olyan aki naponta váltogatja a pasijait..
2010. jan. 26. 17:57
 6/9 anonim ***** válasza:

talán ne mondd el senkinek...

az osztályomba is jár ilyen hülye kis p.csa..., és már nagyon elegünk van belőle, mindennap elhősködik vele, hogy mégis most melyik pasijával d.gatta meg magát, majd ha beszél róla valaki, rögtön bevágja a durcát...

2010. jan. 26. 20:23
 7/9 A kérdező kommentje:
Azért én még szűz vagyok.......
2010. jan. 26. 20:27
 8/9 anonim ***** válasza:
de a lényeg ugyanaz, ne mondd el senkinek, ilyen egyszerű, ha nem szereted hogy ezen csámcsognak...
2010. jan. 26. 20:30
 9/9 anonim válasza:

Az alap kérdésre visszatérve, azért, mert az emberek szeretnek mások magánéletében vájkálni, több okból is. Először is, bizonytalanok magukban, és ez egyfajta megerősítés, hogy meghallgatják mások dolgait. Összehasonlítják a sajátjukkal. Az emberek zöme szeret hasonlítani másokra, tisztára nyájszellem. :) Másodszor, addig sem a saját problémáikkal kell foglalkozni. Harmadszor pedig, mindenki kicsit "kukkoló" hajlandóságú, szeretik megfigyelni a többi embert, ezért olyan roppant népszerűek a mosószappanoperák a tévében.

Egyébként meg azt tudom tanácsolni, hogy ilyen esetben tereld el a figyelmet magadról, esetleg kérdezz vissza (Én is épp ezt akartam kérdezni tőled! ;)), merthogy az emberek többsége szintén szeret magáról locsogni. (Ezek szerint te nem, hiszen különben nem merült volna fel benned a kérdés. :))

Hát, sok sikert a későbbiekben! :)

2010. febr. 2. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!