Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki a környezetemben azt mondja, hogy nem becsül meg a barátom, nem szeret, egy vagyok neki a sok közül, stb. Mit tegyek, ha én nem akarok csalódni? Szakítsak vele én, hogy elkerüljem azt, hogy ő dobjon engem, ha megunt?
Figyelt kérdés
Szeretem őt, teljes szívemből, de én is kételkedek az érzéseiben. Amúgy 5 hónapja vagyunk együtt. Mindenki azt mondja, hogy sugároznia kellene a barátomról a boldogságnak, hogy egy ilyen lány a barátnője, mint én, de ehhez képest szerintük csak egy strigula vagyok neki... Nekem ő volt az első, ő vette el a szüzességem, és ő az első igazai szerelmem, nehéz ez így... 19L, Ő 22F2010. júl. 17. 01:05
1/4 anonim válasza:
Miért látták más lánnyal?
Egyébként meg tőle kellene megkérdezned, hogy szeretsz-e még vagy, hogy akarod még ezt folytatni vagy valami ilyesmit..
2/4 anonim válasza:
Szerintem kérdezz rá!!
Mondd meg neki, hogy miket hallasz és kész!
Tisztázd vele nehogy aztán csak kacsa legyen az egész és feleslegesen gyötröd magad ezzel.
Írj majd hogy hogy döntöttél!
3/4 anonim válasza:
Miért mondják, hogy nem becsül meg? Te is szoktad így érezni, vannak ennek jelei? Hogyan viselkedik Veled? Azt itt a lényeg, hogy TE mit érzel, ránk is mondták az elején mind a kettőnknek külön-külön, meg ami a durva, együtt is :S, hogy a másik nem veszi komolyan, de csak mert szét akartak minket szedni, alapja nem volt. De én eleve el se hittem, mert a barátom viselkedése velem mást mutatott.
4/4 anonim válasza:
egy tanácsot adok: dobd, az ilyen sosem vezet jóra...én pont ugyanígy voltam...mindenki rossz szemmel nézte a barátomat, mondták, hogy nem hozzám való, de hát szerelmes voltam, s a szerelem vak....aztán úgy sikerült, hogy dobtam....rá 3 napra már új csaja volt....csak egy lyuk voltam az övén....de már nem tud érdekelni...légy bátor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!