Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem azt, hogy a környezetemben mindenkinek jobb a párkapcsolata mint az enyém?

Figyelt kérdés

Messze vagyunk egymástól,mert más-más városban élünk,de már több mint 2 éve együtt vagyunk.Néha mégis úgy érzem az ismerőseim párkapcsolata komolyabb és boldogabbak,mi meg szenvedünk a távolságtól,sokszor van,hogy rám tör a szomorúság,boldogtalanság mert megint csak nem lehetünk együtt.Sokszor érzem azt is,hogy a párom nem elég komoly,sosem beszél róla,hogy mit is szeretne velem,mi a célja a kapcsolatunkkal.Nem elvetetni akarom magam,csak azt,hogy tervezgesse,hogy a suli után összeköltözünk,egy városban vállalunk munkát.Szüleink se ismerik egymást pedig váltogatva egymásnál töltjük a hétvégéket,szerintem már illett volna,de ő nem akarja.Megmondta,hogy utálja a húgomat és ,hogy állandóan problémázik az anyukám,ez nekem nem esett jól.Igaz nem tökéletes a családom,de a kapcsolatunkat mindig támogatták és anyunak nagyon sok mindent köszönhetünk,ráadásul én sosem mondanék ilyet az ő családjára,pedig nagyon furcsa dolgok vannak ott.Még én vigasztaltam,amikor sírva mondta el,anyukája milyen volt vele,gyerekkorában sokszor nagyon nagyon megverte,állandóan ordibált vele.Úgy érzem nem ezt érdemli a családom.Érzett már valaki így?Hogy tudtad magad túltenni rajta?

21 L

2009. nov. 4. 19:31
 1/2 anonim ***** válasza:
Velem is ez a helyzet, én és a párom más más városban élünk, mi is csak hétvégente tudunk találkozni, és soxor rámtör a magány... szerencsére itt nem utál senki senkit:) sajnálatos hogy rossz gyerekkora volt, de ez akkor is gáz hogy azt mondta h utálja a húgodat. a suli utáni gondolat jól hangzik. elmondtad már neki is hogy mit szeretnél?
2009. nov. 4. 20:14
 2/2 A kérdező kommentje:
IGen,mondtam neki,de úgy éreztem számára ez kínos és hagytam is függőben a témát.Legszívesebb csak zokognék,de annyira összeszorult a szívem,hogy az sem megy.Ha szeret miért mond ilyeneket,tudja,hogy érzékeny vagyok ezekre a megnilvánulásokra.
2009. nov. 4. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!