Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Mindenki belém...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Mindenki belém szeret!

Figyelt kérdés

Jó, tudom hencegésnek hangzik, de nem annak szántam, és tudom, most mindenki lefújjog, hogy de prűd vagyok.

Lényeg:

Volt egy több évig tartó kapcsolatom, aminek vége lett. Ez idő alatt a társadalmi életem 0 lett, mert minden fiú utánam futkosott, mert szeretem a sört, a pc játékokat, tudom hogy mi a nő szerepe az életben a férfi mellett,stb, (nem sorolom, mert akkor meg megkapom azt, hogy dicsekszek magamra..)

És, lányokkal sose jöttem ki, csak fiúkkal tudtam elbeszélgetni, a fociról, kocsikról, tudományokról, életről.

Mit tegyek? 4 fal közé vagyok beburkolva, hogy ne ismerkedjek meg emberekkel, de még neten is mindenki csak azt akarja, járjak vele. Nem értik meg, hogy nekem az első barátom marad az utolsó is, pedig már vége vele. Így is teljesen magányos vagyok, de most már a neten se ismerkedjek? Pedig 1értelműen kimondom, hogy csak barátság.

Bújjak el az erdőbe, és valljam Rousseau elveit?

2013. jún. 25. 14:47
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:

9-es. Szerntem csúnya fiú nincs...és ilyet kérlek ne mondj..de ebben igazad van, hogy aki nem a suli sztárja, nem fog semmit mondani.

Régen a duci fiúkra buktam, meg az ilyen full kockákra, és le se szartak

2013. jún. 25. 14:55
 12/40 A kérdező kommentje:

Minek? Semmi értelme az életemnek nélküle. A családommal rosszban vagyok, egyetemre is miatta akartam menni, hogy legyen jó munkám, és ne ő tartson el.

Semmi értelme hogy éljek. Semmi.

2013. jún. 25. 14:56
 13/40 A kérdező kommentje:

Amúgy, az Ivan ILIJICS(:

egy i kimaradt

De legalább érdekel az orosz realizmus, és az irodalom(:

2013. jún. 25. 14:58
 14/40 anonim ***** válasza:
Nanananana azért ilyet nem mondj BIZTOS van olyan fiú aki csak haverkodna veled és olyan lány is
2013. jún. 25. 14:58
 15/40 anonim ***** válasza:
Miért ne lenne értelme élned? Mindenki mondhatná ezt, egyszer úgyis mindenki meghal. Majd találsz mást, nem csak az az egy ember van a világon. Tudom, hofgy most nem így gondolod, de idővel job lesz :)
2013. jún. 25. 15:01
 16/40 Ivan Iljics ***** válasza:

A kocka srácok akik nem "suli sztárjai" sok támadást kapnak és ezért hajlamosak beskatulyázni saját magukat egy "nem kívánatos" kategóriába - ergo még csak nem is álmodnak népszerű, csinos lányokról.

Nincs csúnya fiú? De, van. Ugyanúgy ahogyan csúnya lány is. Szerintem aki mást mond, az magának hazudik.

2013. jún. 25. 15:01
 17/40 anonim ***** válasza:

Ezen majd túllendülsz, és megtalálod a helyed. Előbb utóbb begyógyulnak a sebek, és újra rá fogsz nézni más pasira...csak ne "haveri körből" keresgélj...

Ismerős a helyzet, ugyanez a szituáció, a haverjaim mind pasik (szinte, két lány haverom van csak), és mind mondogatja, hogy de szeretne velem összejönni.

Én karakterikusan elutasítom , mert nálam a barát barát, a párkapcsolat meg párkapcsolat, a munkahely az meg munkahely...stb...

Így könnyebb az életem :)

A fiút meg majd elfelejted, csak idő kell :)

A pasiknak meg mindig be fogsz jönni, mert a legtöbbnek tetszik ez a személyiség ("típus") :)

2013. jún. 25. 15:03
 18/40 A kérdező kommentje:

Pont ez az. Mindenki meghal. Akkor mégis mi értelme élni? Főleg annak, aki olyan Hamleti személyiség, és gyereket sem akar, sem megházasodni, és még csak munkát sem akar igazából, mert nem állnék be a mókuskerékbe.

Szerintem van az, akinek tényleg nem érdemes.

2013. jún. 25. 15:04
 19/40 A kérdező kommentje:

Azért köszönöm a segítséget, meg h egyáltalán méltattatok válaszra.

Mindenkinek ment a zöld pacsi.

2013. jún. 25. 15:06
 20/40 anonim ***** válasza:

A hamleti életérzés el fog múlni, ezt garatálom. Ugyanilyen voltam 10 évvel ezelőtt, mint Te :D

Azóta sok mindent megtanultam.

Tanulj meg élni! ;) Találd meg a boldogságodat, és azt tedd, amihez kedved van :D

Ehhez valószínűleg kell pénz is, ezért viszont tanulni kell, és dolgozni :)

De viszont: lesz szabadságod, és kiélheted a kalandvágyad (csináld azt, amihez kedved van),

példa: éppen ráértünk, és átugrottunk Prágába haverokkal sörözni,egy estére :D

Vagy szórakozóhelyen elkezdtünk szám háborúzni :D

Ökörség, meg lehet, néha gyerekesek vagyunk- de legalább nem egy mókuskerékben sorvadunk el, és élvezzük az életet! ;)

2013. jún. 25. 15:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!