Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Mindenki belém szeret!
Jó, tudom hencegésnek hangzik, de nem annak szántam, és tudom, most mindenki lefújjog, hogy de prűd vagyok.
Lényeg:
Volt egy több évig tartó kapcsolatom, aminek vége lett. Ez idő alatt a társadalmi életem 0 lett, mert minden fiú utánam futkosott, mert szeretem a sört, a pc játékokat, tudom hogy mi a nő szerepe az életben a férfi mellett,stb, (nem sorolom, mert akkor meg megkapom azt, hogy dicsekszek magamra..)
És, lányokkal sose jöttem ki, csak fiúkkal tudtam elbeszélgetni, a fociról, kocsikról, tudományokról, életről.
Mit tegyek? 4 fal közé vagyok beburkolva, hogy ne ismerkedjek meg emberekkel, de még neten is mindenki csak azt akarja, járjak vele. Nem értik meg, hogy nekem az első barátom marad az utolsó is, pedig már vége vele. Így is teljesen magányos vagyok, de most már a neten se ismerkedjek? Pedig 1értelműen kimondom, hogy csak barátság.
Bújjak el az erdőbe, és valljam Rousseau elveit?
Fiatal vagy még :D Rá fogsz jönni évek alatt, mennyi mindent lehet csinálni a világon, ami leköt és szórakoztat :) Lehet, még partnert is találsz hozzá...
Amíg úgy érzed, írogatni akarsz, tedd azt :) Ki fogod ezt is nőni :) Vagy lehet, írónő lesz belőled! Ki tudja? :P
Tegyük fel,hogy nincs értelme.
De attól még miért kéne elrontani? :)
Simán lehet az értelmetlenséget is élvezni.
Ha úgy érzed, eleget nyalogattad a sebeidet, úgyis előbújsz majd a kis világodból.... :)
Amúgy azt szokták mondani:
Ha az élet becsuk egy ajtót, nyit egy ablakot!
Csak tanuld meg észrevenni a lehetőségeket! :) Nem kell mindet elfogadnod, csak vedd észre, hogy körülötted is zajlik az élet! :)
"Pont ez az. Mindenki meghal. Akkor mégis mi értelme élni? Főleg annak, aki olyan Hamleti személyiség, és gyereket sem akar, sem megházasodni, és még csak munkát sem akar igazából, mert nem állnék be a mókuskerékbe."
Naigen pont ezaz :D Erre a kérdésre keresem a választ. Ezekben pedig eléggé egyezünk, de én felfogom máshogy :)
Lényegtelen. Nagy ontológiai kérdésekre, úgysem egy ilyen buta lány tudja a jó megoldást. Talán nincs is rájuk.
Tényleg rendesek vagytok, köszönök mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!