Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mindenki szeret, de senki sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki szeret, de senki sem jön össze velem, mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Jól nézek ki, meg vagyok elégedve magammal. Olyan típus vagyok, aki szereti önmagát. Szeretnék egy komoly kapcsolatot, de addig is jól érzem magam, minden ami földi jó, én élvezem. Nagyon nyugodt vagyok, és békés. Van néhány tulajdonság ami egyszerűen hiányzik belőlem: ilyen a harag, és a félelem. Ezért is vágog bele bátran mindenbe. Az embereken azt látom, hogy szeretnek. Örülnek ha a társaságomba lehetnek, mert felüdülést okozom nekik a laza lezser békés nyugodt temperamentumommal. Azért kedvelnek ,mert nincs bennem semmi kényszer, semmi szabály, semmi korlát. Én senkinek se mondom meg, h mit csináljon, senkit sem idegesítek a problémáimmal. Én csak úgy vagyok, mindig az adott pillanatra koncentrélok, h boldog legyen, és nem is kell több. Amolyan szerethetőnek, meg édinek tartanak, meg azt mondják, téged mindenki szeret. Mégis ha komoly kapcsolatot szeretnék, az sosem jön össze. :( Csak az ilyen rövidtávúak.

2012. dec. 22. 20:18
 1/9 anonim ***** válasza:
Sajnos kérdező,nekem is ez a problémám mint neked. Lányokkal van a baj nem veled. Belsőd az amin változtathatnál személységeden. 18/F
2012. dec. 22. 20:23
 2/9 anonim ***** válasza:
Céltalan vagy.
2012. dec. 22. 20:29
 3/9 anonim válasza:
Hát igazság szerint ügye ilyen tájban a p*csádat kéne rázzad vmi discoban, clubban, ügyecsak... Már ha ilyenek az elvárásaid.
2012. dec. 22. 20:36
 4/9 anonim ***** válasza:

Látod, látod, itt van az élő példa arra, amit bizonyítékként lehet használni, és én sem hiszek ebben:

" előszőr legyél jóban magaddal, ha szerted magad, van önbizalmad, jól érzed magad a bőrődben, akkor az ismerkedés és a párszerzés is simán fog menni."

Ez mekkora egy fa szság!!

A lipóton az elmeháborodottak is akik Napóleonnak képzelik magukat eszméletlen jól elvannnak, szeretik magukat, de ettől függetlenül még minden rendes ember okád tőlük. De persz a lényeg "neked tetszen, te érezd jól magad benne" Szól a következő roppant hasznos tanács.

EZek akkora közhely baromság dumák hogy őrület.

Bizony vannak minimum standardok, amiknek meg kell felelni mint külsőben, mint belsőben, mint pénzben, mint stílusügyileg egyaránt. Ha nem ütöd a szintet, akkor hiába érzed állati jól magad, a kutyának nem fogsz kelleni! Csak erről van szó. Tudod tartani a lépést a társadalmi elittel, vagy lemorzsolódsz! Ennyi a kérdés.

Társadalmi elit alatt a gazdagok+szépeket kell érteni.

2012. dec. 22. 20:37
 5/9 anonim ***** válasza:
A lipót már régen bezárt.
2012. dec. 22. 20:42
 6/9 anonim ***** válasza:
De az emléke mindörökkön örökké megmarad a köztudatban. Példának tökéletes! Lipót a hülyeség szimbóluma marad már forever.
2012. dec. 22. 20:52
 7/9 anonim ***** válasza:
A bezárása is.
2012. dec. 22. 21:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Talán úgy gondolják, hogy nincs benned semmi egyediség, nem kelted fel mások figyelmét igazán. Kedvelnek téged, de esetleg úgy érzik, hogy nem emelkedsz ki az átlagból. Ha pl. érdekes hobbid van, az mindjárt felkelti a népek figyelmét. Nem tudom, mi lehet a "baj"...
2012. dec. 22. 21:16
 9/9 anonim ***** válasza:

Akkor valami gondnak mégiscsak kell lennie. Talán valóban nem tarthatnak érdekesnek, különlegesnek, kiemelkedőnek, ahogy így írtad, inkább komolytalannak tűnhetsz, kicsit túl lazának.

És megbocsáss, hogy így látatlanban ilyen véleményt mondok, de szerintem kicsit elvagy magadtól. Úgy értem, semmi gond nincsen azzal, ha pozitívan viseltetsz magad iránt, sőt, de ha különbnek érzed magad bárki másnál, az már gond. Nincsen ember, akiből hiányzik a harag, a félelem, ahogyan te azt írtad. Vagy nem azért tetted volna fel ezt a kérdést, mert félsz, hogy nem is lesz komoly kapcsolatod? Vagy mert dühös vagy magadra, amiért nem sikerül? Ugyanúgy megvan benned, mint bárki másban. A másik, ami gond lehet, hogy nem fejtesz ki véleményt, gyakorlatilag úgy teszel, mintha nem is lennének problémák a világon, mintha te felülállnál ezeken. Gondolom, nem szoktad meghallgatni a másik bajait sem, nem lehet veled lelkizni, nem nyilvánítasz véleményt, nem vagy támasz. Pedig egy kapcsolathoz ez is hozzátartozik. Lehet, hogy "téged mindenki szeret", mert nem adsz okot az utálatra,k de senki sem "úgy".

2012. dec. 23. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!