Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha valakinek 3 gyereke lenne a mai vilagba az mar soknak szamit? Rendezett csaladi eletunk van, anyagilag is ,2 kisfiam van mar 2es 5 eves de mindenki azt mondja hogy a mai vilagba mar senki nem szulne 3 mat . En 28 L a parom 34
Nekem tetszenek azok a többgyermekes családmodellek, ahol a gyerekeknek a szülők meg tudnak adni mindent (szeretetet és anyagi dolgokat is). Én csak egyet vállaltam, mert mindig attól féltem, mi lesz, ha egyedül maradunk.. :( Én ilyen "parás" vagyok (húú de utálom ezt a szót).
Szóval, hajrá! :)
Nekem egy kisfiam van. Ha a második is kisfiú lesz, mindenképp lesz egy harmadik is. (talán akkor sikerül a kislány) Négyet azért nem válalnék. Vagy mégis? :)
29/Nő
Egyáltalán nem!
Ha tisztességben fel tudtok nevelni többet is, szülj!
ne hallgass a károgókra.
Gratulálok az eddigiekhez, és sok sikert a többihez :)
Boldogságot!
Attól függ: a férjed megbízható? Jó a kapcsolatotok?
Van rá keret?
Ha úgy alakul (bár ne legyen) eltudod egyedül is tartani?
Mindenre gondolni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!