Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy mindenki szépnek tart, de összejönni azt senki sem akar velem? 15/L
majd eljön az időd kicsilány :)
hidd el nem maradsz le semmi jórol. max az értelmetlen kamasz hormonok miatt lévő szexről. de az felejtős. nekem is most van az első kapcsolatom.
L/19
Jó, de minden barátnőmnek van pasija, péntek este alig van aki ráér találkozni, mert mindannyian "ottalszanak" meg "buliznak" a barátjukkal... tőlem meg bárki kérdezi hogy volt-e már pasim, "nem, még egy se". Kicsit zavar ez is.
De van akivel tök jókat beszélgetünk, nevetgélünk is! :/
olyan vagy mint a zsiráf, szép szép, de otthonra nem kéne :D
am az előttem szólóval értek egyet, a szépség nem elég, ha nincs ami megfogja az embert.. de ez csak az én véleményem..
Csak azért ne akarj barátot mert a barátnőidnek van. Egyébként az is lehet,hogy tényleg nagyon szépnek tartanak de nem engeded őket közel magadhoz,túl tökéletesnek látnak. Vagy pedig tényleg nem bírják a személyiséged. Ne haragudj, de mindenki magát tartja normálisnak...
14/L
Linkelj egy képet, és majd véleményezzük kedves kérdező :)
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!