Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy mindenki szépnek tart, de összejönni azt senki sem akar velem? 15/L
Utolsó: abszolút precíz megfogalmazás :D
ulsóelőtti voltam
túl szép vagy;)
mindenki azt hiszi csak játszol vele
lökj egy privit és elmagyarázom részletesen mi lehet a gond:)
17/F
Képet nem linkelek, bocsi, de ezt nem véletlenül egy anonim oldalra írtam :D Nem szeretném, hogy valaki ismerősöm rátaláljon a kérdésemre, aztán meg azt higyje, itt sajnáltatom magam, meg hogy valami egoista p*csa vagyok. (Mert lehet, hogy a bevezetőből ez jön le... pedig nem.)
A ma fél 11-kor írt 14/L válaszolónak: szerintem nem arról van szó, hogy túl tökéletesnek látnának vagy félnének tőlem, mert nem hiszem, hogy valami különleges szépség lennék, úgyhogy...
Ma fél 1 "a személyiségeddel van a baj": Inni csak akkor szoktam (és csak ilyen egy pohárral), ha a barátnőimmel beülünk valahova. Cigizni nem szoktam. Bulizni se gyakran járok, úgy 3 havonta egyszer. Inkább az esti sétálgatós, kávézókba beülős, vizipipázós típus vagyok. :)
Nem tudnád itt részletesen elmagyarázni? :$:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!