Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rákérdezzek vagy mélyen hallgassak?
Ma be kellene fizetni egy csekket, de nem találom. Párom mondta az este, hogy az ő éjjeliszekrényében van...vagy a fiókban vagy alatta a szekrénykében.
Mindkét helyet kipakoltam, nincs sehol. Azonban volt ott egy nagyobb méretű ékszeres doboz, tele ékszerekkel.Amikor pakoltam, akkor esett ki, és kiesett belőle minden. Egy nyaklánc kivételével szerintem mindegy rézből van.
Nem tudom, rákérdezzek e (biztos nem ajándéknak vette, gondolom el akarja majd adni), vagy hagyjam hátha elmondja?
Kicsit úgy érzem titkolózik előttem. Rólunk annyit érdemes tudni, hogy majdnem 5 hónapnyi különlét után jöttünk újra össze.
Nekem múlthéten lett vége a sulinak, júliustól megyek dolgozni.
Mikor kibékültünk, azt ígérte megoldódnak az anyagi gondjaink...én ezt úgy értelmeztem, hogy elmegyek dolgozni...
Többször volt több pénzünk mint amennyi a fizuja szerint lehetséges lenne... Többször rákérdeztem, hogy honnan, azt mondta maszekolt régebben és most fizették ki.
De mégiscsak idegesít engem ez a nyaklánc... :(
Ha nem kérdezek rá, akkor magamban őrlődöm, hogy mi van ha átver...ha rákérdezek, azt hiheti hogy kutakodtam.
(ha nem lenne annyira sürgős a csekk, eszembe nem jutott volna az éjjeliszekrényébe benyúlni... a fiókban vannak gyógyszerek, max oda nyúlok be ha gyógyszerre van szükségem)
Este panaszkodj felfájásra,nyúlj be gyógyszerért,és véletlen találd meg a dobozkát,és már kérdezhted is.
Legyél már nőből.
Nyugodtan rákérdezhetsz. Ha egy kapcsolatban nem lehet ilyesmire nyíltan rákérdezni, régen rossz.
Ne trükköz. Kérdezz rá egyenesen, de ne számon kérd, hogy mi az.
én sem bírnék hallgatni..!
Nyugodtan,mondd el úgy ahogy volt. kerested a csekket,és közben erre bunkkantál.
Az egyik fél rejteget valamit, a másik meg titkolja, hogy tudja.
Ez ám a bizalomra épített kapcsolat.
Egyébként miért olyan nehéz egyenesen rákérdezni? Miért kell túlkombinálni?
1. Annyi köze van hozzá, hogy valamit kerestem amire megkért a párom, és helyette a nyakláncot találtam meg.
Nem azt mondom, hogy lop...
2 idősebb testvére él már csak, szóval ha örökölte volna, akkor az nem most kerül hozzá, hanem korábban..nem? Szülei és nagyszülei több mint 3 éve meghaltak.
Kapni? hmm, ki ad egy férfinek egy női aranynyakláncot...?
Eddig szinte minden fillért be kellett osztani, és ez a nyaklánc ha aranyból van, biztos nem ezer ft-t ér...
2. az ékszeresdoboz eggyel lejjebb van :S de az ötlet remek!! :)
2-es vagyok
Eggyel lejjebb van,és?
Nő vagy,lehetsz olyan butuska,hogy elfelejted és eggyel lejjebb keresed a fájdalomcsillapitót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!