Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Beszóljak neki én hogy vegye...

Beszóljak neki én hogy vegye észre magát, vagy mosolyogva hallgassak, mit csinálna más a helyemben?

Figyelt kérdés

Barátommal 1,5 éve vagyunk együtt,3 hónapja együtt is lakunk Pesten. Van neki egy lány ismerőse még a régi lakóhelyéről akivel facebookon szokott néha beszélni. A lány már lassan 10 éve nem látta barátomat,és most hogy Pesten van szeretne vele találkozni,mert így már nem laknak annyira messze egymástól.

Míg otthon voltunk,akkor is mindig irt neki,tudja h van barátomnak barátnője és azt is h most együtt lakunk.

Az a bajom ezzel a lánnyal,hogy nem olyan dolgokat ir amit egy barát szokott. Mondok pár példát.

PL: "Tökre hiányzol ám... tegnap veled álmodtam,annyira jó volt... hétvégén nem jössz el hozzám?" stb...

Engem baromira idegesít hogy ilyeneket ir,nem tartja tiszteletben hogy a barátomnak van valakije szerintem. Barátom ilyenkor vagy nem ir semmit,vagy néha meg irja mikor irja h menjen le hozzá h nem ér rá,mert a barátnőjével van közös programja. Ilyenkor 1-2 napig semmi,aztán megint kezdi a veled álmodtam,tök jó lenne találkozni most h ilyen közel vagy szöveget. Ezen kívül az apró cseprő napi dolgait is megirja neki.

A cérna most szakadt el. A lány irt egy üzenetet h ha hegy nem megy Mohamedhez,Mohamedhez megy a hegyhez. tehát hétvégén felül a vonatra és feljön pestre. Megirta h mire ér be a vonat,arra a barátom menjen ki elé.

marha pofátlannak tartom a kiscsajt egyébként,első körben mikor mutatta barátom mit irt,mondtam neki h ne menjen ki elé. Ennyi. Mit képzel magáról? Hogy csak ugy megbeszélés nélkül programot csinál a barátomnak?

Ő úgy gondolja h majd kettesben töltik a napot,elmennek barátommal ide-oda. Azt is irta h mondja azt nekem h tulóráznia kell és akkor nekem nem is kell tudni h találkoznak,hátha féltékeny lennék.

Tegnap este óta rágom magam h mit csináljon a barátom? Bizzak benne és töltse vele a napot(de ugy h megmondja a kis csajnak h nem hazudott nekem semmit)? vagy mondjam meg a barátomnak h ne menjen és mondja meg a lánynak h nem ér rá? Vagy menjen ki elé,és hozza fel legalább megismerem alapon? Ha ezt az utolsó verziót mondom a barátomnak h menjen ki elé,és hozza fel ismerem magam annyira h kicsit beszólnék a lánynak... Elmondanám h nekünk nincsenek titkaink egymás elött,tudok róla h miket szokott neki irni...és megkérdezném h nem érzi ezt kicsit gáznak h tudja h van barátnője és ilyen dolgokat ir? Meg kérdezném azt is h szerinted hol érdekli az én barátomat h te elmentél intimgyantáztatni? Két kávé között kérdeznék beszólógatás szinten tőle ilyet.

2013. febr. 26. 18:53
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
53%

hát én megmondanám, hogy ne találkozzanak.. mit képzel? hülye kurv@ :D

vagy odamennék én is a vonathoz, hogy jajj remélem nem baj, de jövök én is :) utána próbálnám elérni, hogy minél kellemetlenebbül érezze magát. :D

2013. febr. 26. 19:08
 2/30 anonim ***** válasza:
97%
Hogy te mit csinálj? Semmit. Ez a barátod dolga, nem a tied. Ha neki hízeleg, hogy ennyire nyal az a tyúk, akkor nem sokra becsülhet téged, különben már leállította volna. Egyébként egy sort sem írsz arról, hogy a barátod hogy áll ehhez az egészhez, csak hogy te azon töröd a fejed, hogy ő mit csináljon...ez azért árulkodó... A barátoddal beszéld meg, hogy vagy leállítja, vagy viselje részedről a következményeit. Neki vajon hogy esne,h valaki utánad kajtatna ennyire, te meg nem állítanád le.
2013. febr. 26. 19:13
 3/30 A kérdező kommentje:

Én is hajlok afelé hogy elérem azt érezze magát minnél kellemetlenebbül.

Barátom is mondta már az este h menjek ki én is vele elé a vonathoz,legalább megismerem és rájövök h tényleg kicsit bolond a csaj-ezt mondta :D

Én már igy is tudom h bolond :D ezért gondoltam arra h megmondom a barátomnak h jó menjen ki elé,aztán jöjjenek haza és majd itt dumálunk,addig csinálok vmi rendet meg kaját :D aztán majd itt egy kicsit oltogatom :D

2013. febr. 26. 19:13
 4/30 A kérdező kommentje:

Irtam h barátom ilyenkor vagy nem ir neki semmit-már unja h mindig ilyeneket ír,vagy megirja h nem ér a barátnőjével lesz. De volt olyan is h megirta neki h ő soha nem szokott vele álmodni semmilyet.

Mikor tegnap mutatta mit irt a csaj mondtam h ne menjen ki elé,aztán majd a köbetkező vonattal haza megy,vagy azt csinál amit akar. Ő mondta h bunkó se akar lenni h nem szól h nem megy ki elé semmiképp,ugyh vagy én is kimegyek elé,vagy megirja h már van programja velem.

2013. febr. 26. 19:15
 5/30 anonim ***** válasza:

második:

"Barátom ilyenkor vagy nem ir semmit,vagy néha meg irja mikor irja h menjen le hozzá h nem ér rá,mert a barátnőjével van közös programja. "

szerintem ebből levehető, hogy a pasit eléggé hidegen hagyja a csaj. :D különben nem azt írná hogy nem ér rá mert a BARÁTNŐJÉVEL lesz..

2013. febr. 26. 19:15
 6/30 anonim ***** válasza:
100%
de hallod szerintem menj ki, csípd ki magad nézz ki jobban mint ő. :D aztán bájos mosollyal célozgass rá, hogy milyen jól megvagytok és hogy neki is kéne valaki, akkor nem ő lenne a harmadik... :D
2013. febr. 26. 19:19
 7/30 A kérdező kommentje:

Néha eléggé ki szokok akadni mikor mutatja barátom miket ir neki... Ő már csak röhög az egészen,és mindig mondja h nem kell féltékenynek lennem erre a lányra mert bolond,meg augy se jönne be neki ha nem lennék neki akkor se kéne neki.

Nem mondanám h féltékeny vagyok,csak marhára idegesít. Mig nem pesten betudtam annak a lány hülye irásait h jaj régen egy helyen laktak,örül h megtalálta facebookon vagy hasonló... De már beleuntam h mindig barátomnak... meg ilyeneket. nem csupán baráti dolgokat. Barátom nem ir neki semmi olyat amiből arra következtethetne h vmi nem jó köztünk h veheti a bátorságot h ilyet irjon neki.

Ő ha már nagyon idegesíti akkor egyszerüen nem is ir neki vissza semmit. Ilyenkor jönnek a szomorú fejek,meg h haragszol rám? A barátom megszokta neki irni h nem haragszik,csak sokat van velem,meg melo,stb... néha mikor olyanokat ir irni szokta neki h tudod h van barátnőm,ugye?... erre azt szokta vissza irni h igen,meg hiszen csak barátként beszélghetnek

2013. febr. 26. 19:21
 8/30 anonim ***** válasza:
100%

Mekkora paraszt a csaj! Elvárja a barátodtól, hogy hazudjon neked? Az ilyen nem barát...

De én azért úgy látom, hogy le akarja rázni a barátod a lánykátl

2013. febr. 26. 19:23
 9/30 A kérdező kommentje:

nem igazán foglalkozik ő már azzal miket ir... Engem jobban idegesít mint őt :D

Tegnap mikor irta h hazudjon is kettesben tölthessék a napot akkor nagyon kiakadtam. Már azt is mondta a barátom h letiltja miután megirja neki h nem fog ráérni

2013. febr. 26. 19:25
 10/30 anonim ***** válasza:
Hát akkor tiltsa le. Mit képzel ez a csaj magáról??
2013. febr. 26. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!